2777
2789

من هجده ماهگی گذاشتم.  خیلی خوب بود با بچه ها بازی میکرد.  کلا مهربون و اروم شده بود. قبلا هر بچه ای میدید با پرخاشگری رفتار میکرد بعد اوکی شد

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هجده ماهگی گذاشتم.  خیلی خوب بود با بچه ها بازی میکرد.  کلا مهربون و اروم شده بود. قبلا ...

کجا ساکن هستین‌شما؟ مگه‌این‌سن هم‌نگه‌میدارن؟منم‌بچم‌ ۱۸ ماهشه واقعا خستم کرده هیچکس نیس باهاش بازی کنه

چقدر طول کشید عادت کنه  ؟ خیلی گریه میکرد ؟

خیلی طول نکشید عاشق مهدش شد.  الان دوسال و دوماهشه نمیبرم مهد همش میگه منو ببر مهد کودک.  

صب ک میبردم یکم بد خلقی میکرد ولی ظهر ک میخواستم برگردونم دل نمیکند از مهد 

کجا ساکن هستین‌شما؟ مگه‌این‌سن هم‌نگه‌میدارن؟منم‌بچم‌ ۱۸ ماهشه واقعا خستم کرده هیچکس نیس باهاش بازی ...

من. خراسان جنوبی ام. همه مهدا قبول میکنن. اینجا یه پسر بود از شش ماهگی مهد دخترم بود دیگه من ک دیدمش یه سال و خورده ای بودش

منم ۱۸ ماهگی گذاشتم هفته اول اینجوری بردم : سه روز اول،روزی دو ساعت میبردم و خودمم باهاش میموندم و باهاش میرفتم تو کلاسشو با اسباب بازیا بازی میکردیم و ...روز چهارم  وپنجم دو ساعت تنهاش گذاشتم و باهاش خداحافظی کردم و رفتم .منظورم اینه که به مرور ببرش که اذیت نشه و کمکم عادت کنه

و در روز هفتم.....خداوند عشق را افرید 😍😍😍😍😍