2777
2789
الان خيلي قسط و قرض داريم كل حقوق دوتومنه .يك تومن قسط ماشين 200كرايه خونه 100قبضا.300تعاوني.ميمونه ...

عزیزم یه برنج و روغن و گوشت بخری برای دوماه تقریبا میشه 400 خوبه دیگه میتونی تازه پس اندازم بکنی 

عزیزم هر روز نخورید مجبور که نیستین ولی برنج خوب بخورید این محسن خاطره فقط معده نابود میکنن بخدا حقو ...

اره برنامه غذايي نوشتم از اين به بعد فقط هفته اي دوبار .اخه ما شماليم الان 6ساله عادت كرديم هر روز برنج باشه بعضي وقتها مهمون باشه هم شبا هم هست .الان دوماهه قسط ماشين اومد نميتونيم اصلا .گوشت رو كه فعلا حذف كردم مجبوري.كلا نابود ميشيم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بیشتر از یک سال میکشه تموم شه باید مواظب باشین حشره مشره نیوفته توش خیلی نمک بریزین😀

گفتم يهو بخرم راحت بشم  

اره هم نمك ريختم هم چند حبه سير انداختم

ن بابا هيچي نميشه مامانم ي انباري بزرگ و خنك داره مواد غذايي رو اونجا ميذاره منم گذاشتم اونجا

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
عزیزم هر روز نخورید مجبور که نیستین ولی برنج خوب بخورید این محسن خاطره فقط معده نابود میکنن بخدا حقو ...

واقعا من هر کیسه برنج مون میشه یکماه تا دوماه .اوف مصرف قندمون و روغنمون خیلی زیاده هر ماه باید بخریم درحالی که 3 نفریم .
من سرکار میرم از کار برمیگردم بنظرم راحترین غذا همین برنج منم دمکش درست میکنم فک کنم برای همینه زود تموم میشه

اره برنامه غذايي نوشتم از اين به بعد فقط هفته اي دوبار .اخه ما شماليم الان 6ساله عادت كرديم هر روز ب ...

گوشت یخ زده بگیر بعد باز شد چرخش کن یا خورشتی کن کیلو 40 تومن یا گوشت مرغ استفاده کنید ماهممثه شما درگیر قسطوقرضیم ولی خداروشکر تاالان برای خوراکی نموندیم و این درحالیهکه ما دایم در حال خوردنیم 

عزیزم یه برنج و روغن و گوشت بخری برای دوماه تقریبا میشه 400 خوبه دیگه میتونی تازه پس اندازم بکنی&nbs ...

نه بابا امروز برنامه ريزي كردم خيلي سخت ميگذره .50پوشك دخترم واسه يك ماهش .30تومن مرغ.30سيب زميني 30روغن 30رب .10ماكاراني و سويا .10قارچ.10گوجه .10عدس.5دل مرغ.10صابون لباس 10تايد دستي .5شامپو.3ژيلت .20تومن واسه شير كه نير و ماست درست كنم .و خورد ريزاي ديگه

واقعا من هر کیسه برنج مون میشه یکماه تا دوماه .اوف مصرف قندمون و روغنمون خیلی زیاده هر ماه باید بخری ...

واي قند وچايي رو جا انداختم از ليستم اونم فكر كنم 30تومن بشه 

گوشت یخ زده بگیر بعد باز شد چرخش کن یا خورشتی کن کیلو 40 تومن یا گوشت مرغ استفاده کنید ماهممثه شما د ...

ما هر ماه يه بار يه كيلو گرشت ميخريديم همونجا استفاده ميشد نصف خورشتي نصف ابگوشتي .الان فكر نكنم بتونم بخرم 30تومن گذاشتم واسه مرغ

نه بابا امروز برنامه ريزي كردم خيلي سخت ميگذره .50پوشك دخترم واسه يك ماهش .30تومن مرغ.30سيب زميني 30 ...

من هميشه ميرم فروشگاه واسه ٥ماه خريد ميكنم

خيلي سخته تيكه تيكه

من الان تايد و صابون وشامپو ريكا و مايع دستشويي واس يكسال دارم

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
اره برنامه غذايي نوشتم از اين به بعد فقط هفته اي دوبار .اخه ما شماليم الان 6ساله عادت كرديم هر روز ب ...

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته بیشتر مردم اینجوری هستن رعایت کنی میتونی مدیریت کنی عزیزم

کیلو ۷تومن😦 اتفاقا مام این بار هاشمی خریدیم کیلویی ۱۸تومن😵

حداقل بار که میخرن هزار کیلو هست

البته خرید قبلشون تمام نشده ببینم خرید جدید چند میده

اما مستقیم از کشاورز هست و محصولش رو پیش خرید میکنن 

حداقل بار که میخرن هزار کیلو هست البته خرید قبلشون تمام نشده ببینم خرید جدید چند میده اما مستقیم ا ...

آره خب به خاطر همون برا مغازه ها دست به دست که میشه گرونتر میشه ماهم که میخریم یکمی هم گرون میکنن میفروشن چجوریه در میاد هاشمی؟ من قبلا طارم استفاده میکردم