عزیزم هر روز نخورید مجبور که نیستین ولی برنج خوب بخورید این محسن خاطره فقط معده نابود میکنن بخدا حقو ...
اره برنامه غذايي نوشتم از اين به بعد فقط هفته اي دوبار .اخه ما شماليم الان 6ساله عادت كرديم هر روز برنج باشه بعضي وقتها مهمون باشه هم شبا هم هست .الان دوماهه قسط ماشين اومد نميتونيم اصلا .گوشت رو كه فعلا حذف كردم مجبوري.كلا نابود ميشيم .
عزیزم هر روز نخورید مجبور که نیستین ولی برنج خوب بخورید این محسن خاطره فقط معده نابود میکنن بخدا حقو ...
واقعا من هر کیسه برنج مون میشه یکماه تا دوماه .اوف مصرف قندمون و روغنمون خیلی زیاده هر ماه باید بخریم درحالی که 3 نفریم . من سرکار میرم از کار برمیگردم بنظرم راحترین غذا همین برنج منم دمکش درست میکنم فک کنم برای همینه زود تموم میشه
اره برنامه غذايي نوشتم از اين به بعد فقط هفته اي دوبار .اخه ما شماليم الان 6ساله عادت كرديم هر روز ب ...
گوشت یخ زده بگیر بعد باز شد چرخش کن یا خورشتی کن کیلو 40 تومن یا گوشت مرغ استفاده کنید ماهممثه شما درگیر قسطوقرضیم ولی خداروشکر تاالان برای خوراکی نموندیم و این درحالیهکه ما دایم در حال خوردنیم
حداقل بار که میخرن هزار کیلو هست البته خرید قبلشون تمام نشده ببینم خرید جدید چند میده اما مستقیم ا ...
آره خب به خاطر همون برا مغازه ها دست به دست که میشه گرونتر میشه ماهم که میخریم یکمی هم گرون میکنن میفروشن چجوریه در میاد هاشمی؟ من قبلا طارم استفاده میکردم