2777
2789
ممان؟مال کجاست؟نشنیده بودم

مال میانه هست که یکی از شهرای تبریزه اون سمت ها هیچ برنجی بهش نمیرسع الانم همه جا میفروشن از برنج فروشیا بپرسی دارن

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال میانه هست که یکی از شهرای تبریزه اون سمت ها هیچ برنجی بهش نمیرسع الانم همه جا میفروشن از برنج فر ...

تلفظش رو به انگلیسی مینویسی؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
مال میانه هست که یکی از شهرای تبریزه اون سمت ها هیچ برنجی بهش نمیرسع الانم همه جا میفروشن از برنج فر ...

اها اخه ماخوزستان برنج کاری زیاد هست محلی چمپا وعنبربو.

نهیتش  شمالی و بروجردی بیارن 

اینو نشنیده بودم.حتما میپرسم.ممنون

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
الان خيلي قسط و قرض داريم كل حقوق دوتومنه .يك تومن قسط ماشين 200كرايه خونه 100قبضا.300تعاوني.ميمونه ...

عزیزم هر روز نخورید مجبور که نیستین ولی برنج خوب بخورید این محسن خاطره فقط معده نابود میکنن بخدا حقوق همه همینجوری هست مجبور هستیم ما دونفر هستیم 10 کیلو عید خریدم تا یه هفته پیش داشتم کمتر درست کن 

اها اخه ماخوزستان برنج کاری زیاد هست محلی چمپا وعنبربو. نهیتش  شمالی و بروجردی بیارن  ای ...

آهان اره اینم هست ولی من تهران دیدم هست 

موفق باشی گلم

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
هاشمي كيلو ١٧ دوست بابام از لاهيجان مياره ما يهو ١٥٠كيلو گرفتيم فك كنم برا يكسال بس باشه اخه منو ه ...

نه بابا بیشتر از یک سال میکشه تموم شه باید مواظب باشین حشره مشره نیوفته توش خیلی نمک بریزین😀