2777
2789
عنوان

10 سال دیگه چه شکلیه

853 بازدید | 114 پست

امروز شنبه 17 آذر 1397

میخوام چشام را ببندم و فک کنم 17 آذر 1407 هستش. زندگی من چه شکلیه؟ دارم چی کار میکنم؟ اطرافیانم چجوری هستن؟

چشام را که میبندم میبینم............

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه مردیم. فقط یه نی نی یار زنده ست که به تنهایی بر جهان حکومت میکنه.

😂😂😂😂

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام
ده سال دیگه این موقع اومدم نی نی سایت دختره تاپیک زده هشت سالمه دالم علوس میشم مادرشوهرم میگه علوسک ...

میگیم فقط فلاق

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

من  زندگی خودمو میگم :دخترم یه دختر خانم 18 ساله شده  احتمالا" بیاد بگه میخوام با این پسر ازدواج کنم ولی من باهاش درگیرم که نه نمیشه

سایقه کاریم 22 سال هست شایدم با 20 سال خودمو بازنشست کردم و دارم دوره میانسالی رو طی میکنم

خواهرام و برادرم هرکدوم سر خونه زندگیشونن

مادرم پیرتر شده و غمگین ترین قسمت زندگیم همینه