یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بواسیر هست احتمالا دست بزن بهش ببین بیرون زدگی داری یا نه اگه زیاد باشه میفرستنت واسه عمل اگه کم باشه با دارو رفع میشه مادر شوهرم با دارو و شیاف رفع شد ولی من عمل کردم خیلیم بد بود 😢😢ولی العان خدارو شکر خوبم باید مواظب باشی یبوست نگیری اول برو دکتر زنان اگه لازم باشه میری پیش جراح داخلی که عمرا دکتر زن پیدا کنی😢😢😢😢
من رفتم دکتر دارو داد یه هفته ایی خوب شدم چرا خودتو عذاب میدی؟ شماکه اینقد خجالت میکشین چجوری زایمان میکنین ؟ دکتر زنان نمیری برای معاینه و عفونت؟ یا پاپ اسمیر
وای عزیزم ممنون سعی میکنم انجامشون بدم . ولی میگن طولانی مدت خوب نیست بشینی تو دستشویی که
فقط در صورتی که هر روز دفع نداری باید این عادت را در خودت به وجود بیاری. راهش هم اینه که بعد از غذا خوردن (ترجیحا صبحانه) که روده ها فعال میشند، دستشویی برید و سعی کنید دفع داشته باشید. حدود 10 دقیقه سعی کنید. اگه نشد که بعد از وعده غذایی بعد دوباره تلاش کنید. این 10 دقیقه فقط در صورتیه که دفع روزانه ندارید. اگر دارید که نیازی نیست.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
عزیزم چندوقت پیش زایمان طبیعی داشتم .ولی این دکتری ک بهم معرفی کردن و گفتن خوبه مَرده واسه همین روم ...
منم بعد زایمان طبیعیم اینجوری شدم برای خیلیا پیش میاد حتما یه دکتر زن پیدا کن یا پیش متخصص زنان برو بگو بعدزایمانم اینجوری شدم باورکن زود بری با شیاف و پماد خوب میشی بهتر از عمله
نه بعد عمل زیاد اذیت نشدم دکترم خدایی حرف نداشت فقط باید نمیزاشتم یبوست بیاد سراغم من اهمیت ندادم خیلی اذیت شدم خدارو شکر مشکلم حل شد وگرنه دوباره باید عمل میکردم یه پمادیم داره باید تند تند میزدم اون فشارمو میاورد پایین همش حالم بد بود پماد تموم شد خوب شدم