الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شاءالله عزیزم میتونم ازتون درباره علایم صحبت کنم؟
عزیزم من چند روز پیش از پریم خیلی خفیف زیر دلم درد میکرد، به شدت احساس ضعف و سرما میکردم. زیاد دستشویی میرفتم. حالت تهوع هم هر از گاهی البته خیلی کم سراغم میومد. سینه دردم هم مثل بقیه مواقعی که میخواستم پری بشم بود. یه روز قبل از پری بیبی چک زدم منفی بود. ولی روز بعد از پری مثبت شد. وقتی بیبی منفی رو دیدم از بچه های اینجا که مرسیدم بهم گفتن بعضی وقتا بیبی نشون نمیده. اگر پری عقب افتاد برو ازمایش بده
درسته که بعضی وقتا بی بی چک نشون نمیده.ولی به امید خواب و حس بارداری ازمایش نده.چون میخوره تو ذوق آدم.تجربه کردم که میگم.هر وقت واقعا علائم بارداری داشتی و بی بی چک مثبت شد ازمایش بده عزیزم
عزیزم من چند روز پیش از پریم خیلی خفیف زیر دلم درد میکرد، به شدت احساس ضعف و سرما میکردم. زیاد دستشو ...
عزیزم من کمر درد دارم سرگیجه دارم سینه درد رو هر ماه داشتم این ماه تازه ۴ روزه دارم هر روز داره سنگین تر و درد ناک تر میشه زودی گشنم میشه. ۱ ساعت ۱ بار هم دستشوئی ام حس پریودی رو ۲ روزه دارم میگم نکنه طول دوره ام قاطی شده؟😔 ۱۱ موعدم بود ۳۰ روز طول دوه هام ولی ۲ ماه اینجور شده هعی خدا
دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست . خدا جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔