2777
2789
عنوان

خونریزی زیاد پریود

3678 بازدید | 10 پست

سلام خوشگلا،من تازه عضو شدم و تجربه اولمه پیام میزارم  میخوام ایشالا واسه سال آینده اقدام کنم،دوساله ازدواج کردم،یه سوال دارم

میزان خونریزی من توی پریودی هام بیش از حد زیاده،کلا از همون 13سالگیم که پریود میشدم اینطور بود،مامانم هم همینطور بوده،دکتر هم زیاد رفتم،چندبار کیست داشتم که درمان شد،ولی چه با وجود کیست و چه بدون کیست من خونریزیم خیلی زیاده،طوری که سه روز کلا نمیتونم هیچ جا بزن از شدت خونریزی😞 دکتر هم فقط قرص آهن میده،راهکاری دارید میزان خونریزیم کمتر باشه؟جون نمونده واسم،قصد بارداری هم دارم تازشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

۲۷ساله هستم.

حدود نه ماهه که ترشحات خونی دارم. مخصوصا موقع نزدیکی. دکتر رفتم پاپ اسمیر و کولپوسکوپی نوشت ولی مشکلی نداشتم خدا رو شکر. گفت عفونت مختصری داری که بابتش قرص و اپلیکاتور مصرف کردم. ولی همچنان ادامه داره. خیلی نگرانم.

میخوام برای بارداری اقدام کنم ولی میترسم مشکل ایجاد کنه این موضوع برام...

آخه من بخاطر میگرن،دکتر ممنوع کرده کلیه قرصای هورمونی رو

منم مثل شمام از اولین باری که پریود شدم تا همین الان سه روز اول وحشتناک دکترم رفتم گفت کاری نمیشه کرد 

عرق بومادران و دم کرده گل نار میخورم یکم اثر داره 

مقداری سماق تو اب ولرم بریزید واستفاده کنید عالیه

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
سلام عزیزان یعنی سماق خوبه منم خونریزیم زیاده اواهن بدنم کم و کم کاری تیرویید دارم تازه نرمال شده

سلام

برای کاهش و قطع خونریزی طولانی 

🔶سویق عدس درست کنین عالیه

سفارش یکی ازامامان علیهم السلام بوده

به این صورت که مقداری عدس رو بشورین بعد که خشک شد اسیاب کنین و ۲۰ دقیقه با شعله ملایم تف بدین تا رنگش قهوه ای کم رنگ بشه 

هر روز یک قاشق غذاخوری ناشتا بخورین فقط قبل و بعدش تا یه ربع آب نخورین

خوردن رب انار واقعااااااا اثر داره البته در حد متعادل چون زیاد از حدش هم شاید خوب نباشه

سماق با اب جوش

و اب هویج هم خیلی خوبه 

ان شاءالله حتماتاثیرات شون  رو می بینید

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1