2777
2789

سلام خسته نباشيد حدود ۲ سال هست ازدواج کردم يه فرزند ۱ ساله دارم. مشکلي که ما داريم اينه شوهرم زود عصبي ميشه. بي حال ميشه. بي حوصله ميشه.از زندگي خسته ميشه. اهل مسافرت نيست .اهل گردش نيست .با بچه هم ميونه خوبي نداره ميگه بچه چيه همش دردسره از زندگي انداخته منو. حوصله بچه بچه نداره بچه گريه ميکنه ميگه بيا ساکتش کن حوصله شو ندارم. ميترسم زندگي مون از هم بپاشه. لطفا کمکم کنيد درضمن ميگم برو پيش مشاور ميگه برم ميدونم چي ميگه الکيه همش .لطفا کمکم کنيد چيکار کنم 

خیلی زود بچه‌دار شدید یعنی فرصت زندگی و شناخت دوطرفه به خودتون ندادید... باید صبر می‌کردید تا با هم خوب کنار بیاید به شناخت کافی از همدیگه برسید و تفریحات اول زندگی مشترک رو بکنید بعد بچه بیارید

خودتون خواستید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم تاخدودی مثل شوهرشما بود..من ۶سال بعدازدواج باردارشدم..شوهرمنم خیلی بی حوصله بود..خوش اخلاق بود ولی بدحوصله..۶سال بچه نخواستیم تااینکه خودش گفت بچه میخوام..قبل اون میگفت من بچه نمیخوام حوصلشو ندارم..میگفتم هرجور راحتی

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خیلی زود بچه‌دار شدید یعنی فرصت زندگی و شناخت دوطرفه به خودتون ندادید... باید صبر می‌کردید تا با هم ...

فکر نکنم زود بچه اوردن تاثییر زیادی داشته باشه منو همسرم هر دو خیلی کم سن بودیم بچه هم ناخواسته بود ولی شوهرم از جونشم بیشتر دوسش داره

ای ام کورد
مرسي  من خواستم شوهرم علاقه از نداشت

ای بابا. اشتباه کردید خب... ولی کاریه که شده. اگر همسرتون هم نیومد خودتون برید پیش مشاور ببینید برای بهتر کردن اوضاع چه کار باید انجام بدید

فکر نکنم زود بچه اوردن تاثییر زیادی داشته باشه منو همسرم هر دو خیلی کم سن بودیم بچه هم ناخواسته بود ...

اون در صورتی صادقه که همسرت بچه دوست بوده کلا ولی ادمی که علاقه نداره به بچه هنوز به خودش نیومده زندگی دو نفره رو هنوز هضم نکرده چه برسه سه نفره اونم بچه که خدایی سرشار از مسئولیت و نگرانی و دردسره! یهو افتاده تو بغلش

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

دقیقا من با دوستمون موافقم به گذشته و خانواده مربوطه شوهر دوست منم اینطوره خودت اول با مشاور صحبت کن کم کم همسرت رو بکش بعد هم بچه یکم بزرگ شه اینقدر شیرین میشه که خودش براش غش میکنه نگران نباش بیشتر مردا زیر مسئولیت فرار میکنن