2777
2789

منم شنیده بودم کندر خوبه ام اینم شنیده بودم که بیش فعالی هم میاره خیلی باید با احتیاط مصرف کنی من از ترس این قضیه بیش فعالی اصلا نخوردم . شما هم بیشتر تحقیق من

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرامشکل پیش بیاد میگن برای حافظه خوبه ولی قرارنیست هرکس نخوره کم حافظه بشه شماهرچی میتونی بخور

یبارخوردم معذرت میخوام همش بالا اوردم دیگه نخوردم 

ولی هر روز فولیک اسید میخورم

نخورم چیزی نمیشه؟

یبارخوردم معذرت میخوام همش بالا اوردم دیگه نخوردم  ولی هر روز فولیک اسید میخورم نخورم چیزی نم ...

نه 

شماسعی کن تغذیه ات خوب باشه وداروهایی که دکترمیده بخوری نیازی به کندورنیست

برای سلامتی دخترم دعاکنید
منم تو ماه سوم هر روز ناشتا خوردم ولی حالم بد نمیشد.الانم گاهی میخورم حدودا هفته ای یبار

جویدی یا حلش کردی؟ موقع خوردن تهوع نمیگیری؟ 

اخه خوندم اونی ک فولیک اسید میخوره همون کار کندور هم انجام میده براش

سه ماهه امه، ولب تهوع نمیذاره بخورم

اگه بارداری به نظر من نخور . من تو بارداری خوردم. الان دخترم خیلی شیطونه. دیوار راست رو بالا میره. قبل مدرسه زیاد مشکل نداشتم.ولی الان تو مدرسه اصلا حواسش جمع نیست . خیلی بی دقته . اصلا حوصله یه جا نشستن رو نداره. مدام معلمشون ازش شاکیه. ذهنش خیلی خوبه ولی تمرکز نداره. دکترش میگه یه کم بیش فعاله .پرسید تو باداری کندر خوردین به خاط اونه.