2777
2789
عنوان

لکه بینی جایی گزینی با کمر درد میاد؟؟؟؟ کمکم کنید لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 23 پست
استرس نداشته باش بسپرش بخدا. باردار بودی خبر بده

نبودم پریود شدم😭😭😭😭😭

ولی چرا چهار روز زودتر؟

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی واسه بارداری اقدام میکنی رحم میخواد اماده بشه واسه همین جلو و عقب میشه

الان چهار روز پریودیم افتاد جلو باز زمان تخمک گذاریمو گم کردم که

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
الان چهار روز پریودیم افتاد جلو باز زمان تخمک گذاریمو گم کردم که

عزیزم تاپیک عکس تخمک گذاریتو دیدم.

چهارم کیتت پررنگ بوده دیگه.

دوستانم گفته بودن اولین روزیه که بعدش کیتت منفی شده.همون چهارم آذر تخمک گذاریت بوده که بعلاوه ۱۴ میشه امروز که ۱۸ 

تو کتابام نوشته دوره پس از تخمک گذاری اگثرا ثابت و ۱۴ روزه هست

خوبه ماهم ی چیز یاد گرفتیم سپاس.

عزیزم تاپیک عکس تخمک گذاریتو دیدم. چهارم کیتت پررنگ بوده دیگه. دوستانم گفته بودن اولین روزیه که بع ...

این ماهی که پریود شدم بود که چهار روز کم کردم شد ۲۸ زمان تخمک گذاری بعدیم میشه چهارده؟

اقا من چرا گیج شدم کلا😣😣😣😣

این ماهی که پریود شدم بود که چهار روز کم کردم شد ۲۸ زمان تخمک گذاری بعدیم میشه چهارده؟ اقا من چرا گ ...

نه.تاریخ احتمالی پریود بعدیتو منهای ۱۴ کن اونروز تخمک گذاریه.

ولی چون جابجا شد تاریخات باید بازم کیت استفاده کنی و چند روز اینور اونورشم تست بزنی.

من ماه قبل ۳بسته کیت مصرف کردم تا تاریخمو دربیارم.واسه من عقب افتاد.ولی ماه قبلترش درست بود.

چه بده جابجا میشه ها.گیجمون میکنه😉

ایشالا ماه بعد نتیجه میگیری خانمی😘

خوب عزیزیم کیت تخمک گذاری بزار هر روز که دو خط رنگی شد اقدام کن

واقعا دیگه خسته شدم

نه.تاریخ احتمالی پریود بعدیتو منهای ۱۴ کن اونروز تخمک گذاریه. ولی چون جابجا شد تاریخات باید بازم کی ...

قربونت عزیزم مرسی

انشاالله