2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود رسیدم ؟ دیره برم تاپیک بعدی

وای چ اسم طولانی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
داهاتی تویی که فرق لباس محلی و اصیل رو با لباسای خودت نمیدونی

آبجی دوبارہ میذاری عکسو ببینم؟؟ اونی ک گفت دھاتی بسکہ فضولہ و حسود تو خودتو اذیت نکن

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
خانووومی که میگی داهاتی این خانوم لباس محلیه شهر ماررو تنش کرده  که کردیه اکه فرهنگ و اصالت داش ...

نارحت مه وه کسکم ، شعوری هر اونه سه ، من عکسکتم ندی وله معلومه فره جوان بووه چون تعریف زور کراوه .

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
باز که تو عکس گزاشتی خواهر

عکس من نیست گلم

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
لباس محلیه ما    

بچه ها میشه واسه این عکس گزارش رد کنین مرسی عکس خودم نیستااا بازم دوس ندارم باشه

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
باز که تو عکس گزاشتی خواهر

گزارش کن بترکه عکسه

کو کو کو کو کو کو کو کو کو

عزیزم امضات لایک داره، میشه بگی عنبر نسا دودش خیلی زیاده؟ اصلا چجوری باید دود کنم؟ بذارم تو ظرف کبریت بذارم روش خودت دود میگیره؟ بعد چند دقیقه و با چه فاصله ای خودمو بگیرم روش؟ برای عفونت مجاری اداری هم خوبه؟؟