2777
2789
با اجازتون نمیخواستم ببینم ولی چشم فقط خورد به ی عکسی که شما گذاشته بودی فکر کنم دستت رو بینیت بود ...

😌😌خودمو نمیگما کلا میپرسم اخه خیلی بده قیافه دست ادم نیست بهتر نیست ادم دنبال معیار هایی باشه که طرف خودش انتخابشون کرده نه یه چیزی که ممکنه از بین بره و طرف پیر بشه

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ی آشنا اینجا باشه برا من خیییلی بد میشه خخخخخ    

نه اقای به این محترمی و با شخصیتی چرا بد شه .خب اشناهم باشه خلاف شرع که نمیکنین 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
گولش میزنی😂😂😂

👿😈😈😈😈😈👿👿👿👿👿

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
باشه آبجی میزارم ولی خیلی ضایعس

وای مرسی منتظرم  

😌😌خودمو نمیگما کلا میپرسم اخه خیلی بده قیافه دست ادم نیست بهتر نیست ادم دنبال معیار هایی باشه که ط ...

اتفاقا الان معیارا یکم جابجا شدن مثلا همسایه خالم اینا دختره عین بازیگراس چهرش یه چهره نچرال بی عیبو فوق العاده چن وقت پیش ازدواج کرد با یکی که قیافه نداره کچلم هس ولی خونه داره یه مزدا نیو داره یا تازگی یکی اومده تو همسایگی ما که پسره قیافش خوبه کم سنم هست ولی زنش انگار چقد ازش بزرگتره ماشینم خریده داده دست شوهره با افتخارم میگه همه جا و این ینی مرز معیارا جابجا شده😂😂😂😂

اتفاقا الان معیارا یکم جابجا شدن مثلا همسایه خالم اینا دختره عین بازیگراس چهرش یه چهره نچرال بی عیبو ...

خب دیگه یکی قیافه داره اون یکی باید همه چی بده جبران بشه

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد🙃
لطف داری اینجوریایم نیست خیییییلی ضایعس واااای

بزار دیگه 😢😢😢😢