2777
2789
عنوان

بیاید از ترسامون بگیم یا همون فوویا

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 76 پست

حالا تا صبح میخوان بگن فوبیا

باشه بابا فهمید😒😒

کاربر قدیمی ام...همتونم میشناسم همتونم منو میشناسین☺         انقدرم هی نپرسین منو میشناسی منو میشناسی.مرسی اااه😒😒😒      از گفتن اسممم معذورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوبیای حفره دارم. خوشبختانه زیاد چشمم به جمالش روشن نمیشه بزنم به تخته

فوبیای قورباغه و عنکبوت و کرم خاکی هم دارم  

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  

مارمولک . ملخ . زلزله . در حد مرگ این سه تاست

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

منم خیلی از مارمولک میترسم

فوبی ارتفاع هم دارم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

خفگی جدیدا ارتفاع

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

منم فوبیای نازایی داشتم چون داداشم خیلییی سال درگیرش بودن و از نزدیک سختی هاشو دیدم

تا حدودی هم گرفتار شدم خودممم اما خداروشکر شش ماهه جواب گرفتم بادارو و اینا

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

ترس بی حد از خون...یعنی تا ببینم رنگ و روم میپره بدنم شل میشه و ضعف میکنم و حالت تهوع میگیرم و گریم میگیره-_-یعنی انگشت پام خون اومد زخم شده بود بیشتر از اینکه پام درد کنه حالم  بد بشه از دیدن خون رو پام حالم بد شد اب قند دادن بهم😐😂😂😂

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)