2777
2789
عنوان

آموزش بافتنی میخام

98 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.شب تون اروم.من بخاطر شرایطم نمی تونم برم کلاس.میخام تو خونه یادبگیرم.کسی راه حلی داره.معرفی سی دی آموزشی یا هر راهکار دیگه ای که تو خونه بتونم یاد بگیرم.ممنون

سایت هنر بازار کامل توضیح میده. من یه کتاب هم گرفتم عالی بود. باید نقشه خوانی رو یاد بگیرید

http://honarbazaar.com/

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب هم خوبه بگیری

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

تو یوتیوب سرچ کن همه جورش هست،هرچی که بخوای

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من همینجوری یاد گرفتم تونت   این اولین تجربه بافتنی مه شالگردن نوزاد واسه پسرم😊😊البته الان دارم میبافم😊

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
اگ می شناسی کتاب لطفامعرفی کن.

بگی آموزش قدم به قدم بافتنی میخوام دارن. من یکیشو دارم آموزش قدم به قدم ۳

ولی برو کتابارو ببین هرکدوم خوشت اومد بگیر

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤