2777
2789
عنوان

با شوهرم مشکل دارم

421 بازدید | 49 پست

ی زمین با خانوادم شریکی ساختم ی واحد مال ما شد از وقتی اومدیم تو خونه فقط غر میزنه که پشیمونم اینجا آمدم از خانوادت خوشم نمیاد در صورتی که بیشتر پول ساخت از طرف من و خانوادم بوده خودم کارمندم میگه سنت بالاست سی و هشت سال دارم وقتی بیست و هشت بودم ازدواج کردم میگه کاش با ی کم سن و سال ازدواج میکردم خودش سی ونه سالشه و کارمند سه تا بچه دارم همش غر میزنه که پشیمونم باهات ازدواج کردم گوشیش قفل داره نمیذاره دست بزنم شبا تا ساعت دو سه با گوشی کار می‌کنه تلویزیون ی ماه هست خرابه نمیبره تعمیر خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجبا بزن لهش کن شوهرتو جوابشو بده تو هم براش زبون بریز,مگه تو اصرارش کردی بیا من بگیر خودش امده چشم داشته,پرو,حتما گوشی شوهرتو چک کن ببین زیر سرش بلند نشده باشه 

هیچی ب ذهنم نمیرسه جز اینکه اینقدر غرق محبتش کن که شرمندت بشه....حالا مگه کلا نشکلی هم  شوهرت و خانوادت قبلا پیش اومده،؟

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

چطوری چک کنم رمز داره عاشقم شد مثلا همش غر میزنه میگه دست پختت بده همش به مادرم فحش میده درصورتیکه  مادرم خیلی باهاش خوب بود حتی روز مرگش گفت بیا بالا سرم

چطوری چک کنم رمز داره عاشقم شد مثلا همش غر میزنه میگه دست پختت بده همش به مادرم فحش میده درصورتیکه & ...

غذاهاي جورواجور بپز

چندباري از بيرون غذا سفارش بده بگو خودم درست كردم

به پر و پاش نباش چندوقتي فقط وقتتو صرف خودت و بچه هات بكن

بيشتر خودتو در نظر بگير

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨