2777
2789
عنوان

اولین تصادفتون چ جوری بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5713 بازدید | 102 پست
بله همین امشب  تو یه کوچه باریک  زدم به گوشه گلگیر پیکان  خسارت زیادی وارد نشد&nbs ...

خدا رو شکر کن چیز زیادی نبوده ، تصادفی که من گفتم وحشتناک بود  ، البته از نظر قانون ما مقصر بودیم

ماشین ما پارک بود شوهرم در رو باز کرده بود پیاده بشه که یه موتوری خرد به در ماشین و افتاد وسط خیابون ،همون لحظه یه اتوبوس از روش رد شد خیلی وحشتناک بود من داشتم سکته میکردم گفتم طرف مرده ولی شوهرم سریع رفت بلندش کرد فقط خدا رو شکر خدارو شکر از رو سرش رد نشده بود از روی یکی از دستاش رد شده بود، دستش آویزون بود  ،منم خیلی ترسیده بودم ، سریع زنگ زدم اورژانس و بچه هامم تو ماشین بودن اونام خیلی ترسیدن ، تا چند ماه پسرم همش گوشی تلفن برمیداشت مثلا زنگ میزد،میگفت  الو، اورژانس زود بیاین دست یه نفر قطع شده ، خیلی تجربه بدی بود  

یه پسره   تو ترافیک تجریش از پشت زد به ماشینم پیاده شد عذر خواهی کرد منم دست تکون دادم براش 😐 

جلو تر رفتیم همسرم زنگ زد نیومدی خونه گفتم نزدیکم دارم میام یکی از پشت بهم زد گفت خوب مدارکشو گرفتی گفتم نه خودت ببر درست کن 

گفت چرا پیاده نشدی گفتم روم نشد ☺️ 

گفت برو مدارکشو بگیر 😒 خلاصه پیاده شدم گفتم اقا ببخشید زدی بهم مدارکتو بده گفت نیاوردم تو جیبش فقط کا ن د و م بود 😐 

ترسیدم گفتم ببخشید خدافظ 😂😂😂

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم گواهی نامه دارم ولی رانندگی نمیکنم شوهرم تازه گواهی نامه گرفته بود تازه نامزد بودیم اومد بپیچه تو یه خیابون شلوغ تصادف کردیم با یه ماشین شاسی بلند جفتمون رنگمون پرید تکیه دادیم به صندلی ماشین خودمون که البته پراید بابام بود 😂 طرف پیاده شد دید یه خط رو ماشینش افتاده ما هم که از ترس سکته زده بودیم اثن از جامون تکون نخوردیم اونم با سر اشاره کرد برید مشکلی نیست 😂

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
یه پسره   تو ترافیک تجریش از پشت زد به ماشینم پیاده شد عذر خواهی کرد منم دست تکون دادم براش 😐& ...

وااای ک ا ن د و م 😂😂😂😂😂😂

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

من خدارو شکر خودمو چشم نزنم 6 ساله تا حالا به کسی نزدم فقط دوبار از پشت بهم زدن 

اولیو که تعریف کردم دومی هم بیچاره خیلی معلوم بود وضعش خرابه دلم سوخت گفتم برو ولی ماشینم فقط یه کم رفته بود تو میشد درست کرد 

خدا رو شکر کن چیز زیادی نبوده ، تصادفی که من گفتم وحشتناک بود  ، البته از نظر قانون ما مقصر بود ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم ❤❤❤

ان شالله همیشه بلا ازتون دور باشه 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤
جالب اینجاست  من شوهرم همرام بود  وگفت اشکال نداره برای همه پیش میاد اما خودم خییلییی ن ...

منم تا دوسه روز مث افسرده ها شده بودم.همش میگفتم اگه از پشتش در میومدم نمیخوردم بهش چون متوجه شدم بد داره رانندگی میکنه.ولی اشکال نداره ناراحت نباش اتفاقه واسه هر راننده ای پیش اومده

من خدارو شکر خودمو چشم نزنم 6 ساله تا حالا به کسی نزدم فقط دوبار از پشت بهم زدن  اولیو که تعری ...

الهی شکر دوستم 

ان شالله همیشه بی خطر رانندگی کنی ❤

کلا یه بار خودم تصادف کردم تازه قبول شده بودم هنوز گواهینامم نیومده بود با سرعت پیچیدم تو یه کوچه ما ...

ان شالله همیشه بی خطر رانندگی کنی دوستم ❤❤❤

وااای ک ا ن د و م 😂😂😂😂😂😂

باور کن انگار داشت هول هولکی میرفت سر قرار 

هول شده بود جیباشو خالی میکرد بگرده دنبال مدارک با گواهینامه هی میزاشت تو جیبش میکفت ببخشید شلوارمو عوض کردم اومدم تو جیب اون یکی شلوارمه 😂😂😂

منم تا دوسه روز مث افسرده ها شده بودم.همش میگفتم اگه از پشتش در میومدم نمیخوردم بهش چون متوجه شدم بد ...

آره آدم مثل خوره خودشو میخوره 

که اگه فلان کارو میکردم اینجوری نمیشد 

ولی بازم خداروشکر که ازاون بدتر اتفاق نیفتاد 

ممنون از دلگرمیتون ❤❤❤❤

باور کن انگار داشت هول هولکی میرفت سر قرار  هول شده بود جیباشو خالی میکرد بگرده دنبال مدا ...

خیلی خطری بوده 😂😂😂😂😂

باور کن انگار داشت هول هولکی میرفت سر قرار  هول شده بود جیباشو خالی میکرد بگرده دنبال مدا ...

دمت گرم 

خیلی خندیدم ❤😂😂😂