2777
2789
عنوان

کیا خرگوش داشتن ؟؟

1305 بازدید | 61 پست

نگهداریش آسون بود ؟؟؟ 

میشد تو اتاق نگهش داشت ؟ 

من خونمون آپارتمانیه اذیت نمیشه تو اپارتمان ؟

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...

چرا حیون اذیت میشه.بعدم زیاد میخوره.ممکنه وسایلتم بجوه.کلا نگهداری حیون تو اپارتمان برا حیون ازار دهندست

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من نداشتم ولی فک کنم تو اپارتمان سخت باشه چون کثیف کاریش خیلی زیاده

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم

کثیف کاریش زیاده

حساسه و زود مریض میشه و میمیره

نه اذیت نمیشه اگه ول باشه ولی با مدفوعش چکار میکنی

میتونه تو بالکن ول باشه. قفس باشه عذاب میکشه. غذاش هم یونجه است و کمتر میوه و کاهو و گاهی ویتامین خرگوش

من عروسکی شو دارم چنتا 😁😁

کلا از موجود زنده تو خونه خوشم نمیاد. مگر پرنده ک از تو قفس بیرون نیاد. 😁

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
چرا حیون اذیت میشه.بعدم زیاد میخوره.ممکنه وسایلتم بجوه.کلا نگهداری حیون تو اپارتمان برا حیون ازار ده ...

درسته . اگه حیاط دارید خوبه اکرنه واقعا ظلمه به حیوون

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من برادر زادم داشت تو بالکن بود اما بزرگ میشه سخته چون باید تحرک داشته باشن.رفت هدیه کرد باغ وحش😁

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چرا حیون اذیت میشه.بعدم زیاد میخوره.ممکنه وسایلتم بجوه.کلا نگهداری حیون تو اپارتمان برا حیون ازار ده ...

عه چه بد .

من خیلی تنهام دلم میخواست یه حیوون خونگی داشته باشم 😳😳😳

ولی تو آپارتمانم زندگی میکنم 😢😢

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...

من‌داشتم‌دو بار . 

اووووووف چقدر ادرار میکنهههه !!! خیلی هم‌بو میده .

خیلی شیطونه و همش‌از جعبه درمیومد. 

دادیمش به کسی که حیاط داره نگه داره . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
اگه قفس داشته باشی میتونی اما مال من روزی یه دونه کاهو میخورد تواین وضعیت که توان خریدن کاهو براخودم ...

به نظرت گناه نداره حیون تو قفس اونم خرگوش که باید بپر بپر کنه .خوب کاری کردی ازادش کردی