2777
2789
عنوان

درمان قطعی برای عفونت

933 بازدید | 14 پست

سلام،چند ماه پیش رفتم دکتر زنان گفتن ک عفونت داری و پماد و قرص برام نوشتن،بعد سه ماهی ک گفتن رفتم گفتن بهتر شده عفونتت و کپسول سیپروفلوکساسلین و مترونیندازول نوشتن،چند روز پیش یکم احساس سوزش داشتم و احساس ادرار میکردم اما تا میرفتم دستشویی اصلا نمیتونستم ادرار کنم و درد خیلی وحشتناکی داشتم،داخل تشک سرکه و اب نشستم و اب پرتقال خوردم یکم بهتر شدم،علائمم ب عفونت ادرار میخوره ولی دکتر فقط سونو کرد،منظورم اینه نمیدونم عفونت چی دارم،و اینکه ممکنه باعق نازایی بشه؟؟اگه راهی میدونید تا از شر عفونت راحت بشم ممنون میشم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس زیر نخی بپوش  شلوار تنگ نپوش  شورت از این نخی قدیمیا بپوش  که زود به زود عوضش کنی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

لباس زیر نپوش.توخونه

تو افتابه سرکه بریز با اب خودتو هر روز باهاش بشور 

یروز کلا اب زیاد بخور و زیادم دسشویی برو سریع میفهمی چقدر بهتر میشی

بعد از عنبر نسا استفاده کن عالیه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

تو خونه شلوار نخی و آزاد بپوش بدون شورت

واسه بیرون حتما شورت بپوش

دکترت هم عوض کن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
لباس زیر نپوش.توخونه تو افتابه سرکه بریز با اب خودتو هر روز باهاش بشور  یروز کلا اب زیاد بخور ...

ممنون،نمیدونید باعث نازایی میشه یا ن؟استفاده از دستمال توالت خوبه یا ن؟؟

ممنون،نمیدونید باعث نازایی میشه یا ن؟استفاده از دستمال توالت خوبه یا ن؟؟

عفونت قارچی داری و باعث نازایی نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

وقتی که پریود میشی شبا از افتابه ابگرم بریز توش چند قطره بتادین بریز تا هفت شب اینکارو بکن من عفونتم اینجوری خوب شد 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم