2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی دوم

369 بازدید | 41 پست

اولی چند ساعت درد داشتی دومی چند ساعت؟ 

کدوم راحتتر بود؟ 

اولی چند تا بخیه خوردی دومی چند تا؟ 

اگه بخیه نخوردین لطفا بگین اصلا کاری کردین؟ 

ممنون میشم جواب بدید.  

فکر نمیکنم دومی بخیه بخوره

خدا از دهنت بشنوه. آخه یه بچه کوچیکم دارم باید زود سر پا شم. میخواستم ببینم واسه اینکه بخیه نخوری کاری هم کردن مث ماساژو...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سوال اخرتو میتونم جواب بدم.چون یه بار زایمان کردم. ولی بخیه نخوردم. از 35 هفته ماساژ پرینه انجام میدادم با روغن زیتون

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

اولی رو برش زد و فکر کنم پنج شش تایی خوردم دقیق نمیدونم چند تا. ولی دومی ماما بالاسرم بود میخواست بخیه نخورم بیشتر درد کشیدم اما دکتر اکمد گفت یکم براش برش بزن اخر یه کوچولو برش داد یه دونه بیرونی بخیه خوردم بقیه ش داخلی بود. هردوش پنج شش ساعت تقریبا درد کشیدم با امپول بود هر دوش

شهدا شرمنده ایم 😢
خدا از دهنت بشنوه. آخه یه بچه کوچیکم دارم باید زود سر پا شم. میخواستم ببینم واسه اینکه بخیه نخوری کا ...

معمولا دکترا سریع برش میزنن راحت میکنن خودشونو. اگه میتونی ماما بگیر 

شهدا شرمنده ایم 😢
خدا از دهنت بشنوه. آخه یه بچه کوچیکم دارم باید زود سر پا شم. میخواستم ببینم واسه اینکه بخیه نخوری کا ...

خواهرم زایمان اول بخیه خورد زایمان دوم بخیه نزون کاری هم نکرد میگفت معمولا دومی کسی بخیه نمیخوره همینقدر میدونم

فقط سوال اخرتو میتونم جواب بدم.چون یه بار زایمان کردم. ولی بخیه نخوردم. از 35 هفته ماساژ پرینه انجام ...

من تو بارداری اول روزی دو سه بار ماساژ میدادم ولی در نهایت بخیه خوردم. واسه همین تو این بارداری انجام ندادم

معمولا دکترا سریع برش میزنن راحت میکنن خودشونو. اگه میتونی ماما بگیر 

ماما میخوام بگیرم اما گفته من تو کار اونا نمیتونم دخالت کنمو بخیه و معاینه با من نیست

خواهرم زایمان اول بخیه خورد زایمان دوم بخیه نزون کاری هم نکرد میگفت معمولا دومی کسی بخیه نمیخوره همی ...

بچه دومش درشتتر بود؟ اخه دکتر به من گفت این یکی خیلی درشتتره.  گفتم پس حتما بیشتر بخیه میخورم

من اولی هشت شب بستری شدم حدود سه و ربع صبح بدنیا اومد .درد ند اشتم بخاطر پارگی کیسه اب بستری کردن ..دیدن دردم شروع نمیشه امپول فشار زدن😱...دومی حدود نه ده شب بستری شدم دوازده دوازده و نیم بدنیا اومد .. اینم درد نداشتم بستری شدم ولی ماما  همراه داشتم که عالی بود ..دوتاشم بخیه خوردم ولی نمدونم چندتا😰

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
ماما میخوام بگیرم اما گفته من تو کار اونا نمیتونم دخالت کنمو بخیه و معاینه با من نیست

یعنی چی معاینه و بخیه با من نیست!!؟!! ماما میگیری برا همینا دیگه

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
من اولی هشت شب بستری شدم حدود سه و ربع صبح بدنیا اومد .درد ند اشتم بخاطر پارگی کیسه اب بستری کردن .. ...

دومیو چقدر زود زایمان کردی واسه منم دعا کن این دومی دیگه 12،13 ساعت طول نکشه پدرم در اومد. از اول درد داشتم

یعنی چی معاینه و بخیه با من نیست!!؟!! ماما میگیری برا همینا دیگه

نمیدونم تاپیک قبلی هم زده بودم یسریا گفتن واسه اونا هم همینو بهشون گفتن. گفت من فقط ماساژ میدم و کمکت میکنم تا دستشویی بری و زایمان کنی ولی من اونجا معاینه نمیکنم بخیه هم نمیزنم با من نیست. 

دومیو چقدر زود زایمان کردی واسه منم دعا کن این دومی دیگه 12،13 ساعت طول نکشه پدرم در اومد. از اول در ...

اره دومی خیللللای خوب بود خیلللی.

.ان شا الله که زایمان راحتی داشته باشی بخودت استرس راه نده