یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولی رو برش زد و فکر کنم پنج شش تایی خوردم دقیق نمیدونم چند تا. ولی دومی ماما بالاسرم بود میخواست بخیه نخورم بیشتر درد کشیدم اما دکتر اکمد گفت یکم براش برش بزن اخر یه کوچولو برش داد یه دونه بیرونی بخیه خوردم بقیه ش داخلی بود. هردوش پنج شش ساعت تقریبا درد کشیدم با امپول بود هر دوش
من اولی هشت شب بستری شدم حدود سه و ربع صبح بدنیا اومد .درد ند اشتم بخاطر پارگی کیسه اب بستری کردن ..دیدن دردم شروع نمیشه امپول فشار زدن😱...دومی حدود نه ده شب بستری شدم دوازده دوازده و نیم بدنیا اومد .. اینم درد نداشتم بستری شدم ولی ماما همراه داشتم که عالی بود ..دوتاشم بخیه خوردم ولی نمدونم چندتا😰
مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘
یعنی چی معاینه و بخیه با من نیست!!؟!! ماما میگیری برا همینا دیگه
نمیدونم تاپیک قبلی هم زده بودم یسریا گفتن واسه اونا هم همینو بهشون گفتن. گفت من فقط ماساژ میدم و کمکت میکنم تا دستشویی بری و زایمان کنی ولی من اونجا معاینه نمیکنم بخیه هم نمیزنم با من نیست.