2777
2789
عنوان

مهریه

354 بازدید | 30 پست

دوستان برای یکی از دوستام خواستگار اومد هر دو طرف به توافق رسیدن بعد چند ماه اشنایی و رفت و امد ولی حالا که بحث مهریه مطرح شده اقا پسر میگن نمیتونن بیش تر از ۱۴ سکه قبول کنن و خانواده دختر خانم خیلی ناراحت شدن ولی خود دختر این اقا پسندیدن پدر دختر خانم بالاخره مهریه ۱۴ سکه قبول کردن به علاوه حق طلاق برای دخترشون ولی اون اقا دادن حق طلاق نپذیرفتن  حالا بنظرتون با این مهریه دختر خانوم قبول کنن؟یا رد کنن این خواستگارو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش باید انتخاب کنه ولی من بودم چون حق طلاق نمیداد رد میکردم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

مسلم هست رد کنه

مهریه پایین بدون حق طلاق و مسکن و تحصیل و حضانت اشتباه محض هست

آقا داره زرنگ بازی درمیاره 

حق طلاق و ... هم باید جدا از عقد نامه و در دفتر اسناد رسمی ثبت بشه تا ارزش واقعی داشته باشه

آدم از آینده خبر نداره 

قوانین ایران به شدت ضد زن هست

چه پرو شدن دیگه مردهای این دوره زمونه من تمام دخترای فامیلمون و دوستام هفصدتا سکه کمتر نزدن  اونوقت حالا حتی صدوچهارده تا رو هم قبول ندارن کلا میگن مهریه نباشه بهتره ،در صورتی که مهریه حق زنه و هرچقدر که خواست میتونه بزنه ولی حق طلاق رو نمیدن به زن چون حق خودشون میدونن

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

اون قضیه مهریه که به نظرم حق با آقا پسر بوده ، ولی حق طلاق رو باید میداد به خانم. من بودم قبول نمیکردم.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

وااا چرا ب چهارده تا سکه راضی شدن؟؟اینطوری ک تقی به توقی بخوره طلاقش میده میره بابا،بنظر من اصلا کار درستی نیس بعدا خیلی پشیمون میشه،اون اقا اگه ریگی به کفشش نبود ،پدر عروس هرچندتا میگفت باید قبول میکرد،لااقل مال ما ک همینطور بود سر صحبت گفتن ک هرچندتا میخوایین بنویسین مهریه رو کی داده و کی گرفته،ولی این اقا از الان فکر مهریه اس

پسرام همه دنیای منن 😍😍
مسلم هست رد کنه مهریه پایین بدون حق طلاق و مسکن و تحصیل و حضانت اشتباه محض هست آقا داره زرنگ بازی ...

اخه  چند وقته باهمن دیگه فامیل و دوست و اشنا خبر دار شدن  از طرفی اقا پسر ام ادم مومن و با خداییه دانشجو دکتری هستن و موقعیت اجتماعی خوبی دارن به این دلایله که  دودل شده که ردش نکنه

وااا چرا ب چهارده تا سکه راضی شدن؟؟اینطوری ک تقی به توقی بخوره طلاقش میده میره بابا،بنظر من اصلا کار ...

بهونه اون اقا این هستش که چون این دینی هستش به گردنشون و باید پرداخت کنن فعلا در این حد توان پرداخت دارن و حتی میگن که بعد از ازدواج هر چیزی بخرن نصفش به نام همسرشون میکنن  

اخه  چند وقته باهمن دیگه فامیل و دوست و اشنا خبر دار شدن  از طرفی اقا پسر ام ادم مومن و با ...

اینها دلیل نمیشه 

در آینده مشکل پیش بیاد فقط دختر هست که ضربه می خوره. بقیه براشون اهمیتی نداره 

به نظرم با خدا بودنش هم یک نمایش هست . و گر نه زن هم یک انسان برابر هست و باید حقوقی داشته باشه. کنیز که نیست 

ضمنا من به شخصه از همین با خداها گاها بیشتر می ترسم

چون صیغه و تعدد زوجات و ... رو ثواب می دونن