2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاین

103 بازدید | 10 پست

سلام ب همگی امشب خونه ی جاری دعوت بودیم ، بعد من نامزد نشون شده ام ، ب بابام گفت شب من و نامزدم دعوتیم گفت مردم حرف درمیارن تنها برین دیگه از این خبرا نباشه امشب رفتم با کلی ناراحتی ، شما هم اینجور سخت گیریا داشتین ؟ حق با کیه بنظرتون

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عقد همید؟؟؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ب بابام گفتم تا وقتی عقد نکردیم ما دیگه هیچ جا تنهایی نمیریم

درستشم همینه...اصلا تو این دوره زمونه چه طوری میتونید نشون کسی باشید؟اگه فردا بی دلیل گفتن نه نمیخوایم این وسط فقط ابروی دختره که رفته

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
درستشم همینه...اصلا تو این دوره زمونه چه طوری میتونید نشون کسی باشید؟اگه فردا بی دلیل گفتن نه نمیخوا ...

خواهرمم عروسشونه رفت و امد داشتیم

خانواده منم خیلی سخت گیرن ک بنطرم الکیه

خیلیییی الکیه دیگه عهد قاجار ک نیستیم اخه مارو با رابطه ی خودشون مال سی سال پیش مقایسه میکنه، میگه نه من و مامانت عقد بودیم اصلا جایی نمیرفتیم

صد درصد حق با باباته چون زندگي هزارتا بالا و پايين داره فردا همين حالا مگه چي ميشه ها و....روشن فكر ...

اگه آشنا نبودن درسته حرفه بابام ، ولی خواهرم عروس همین خانوادست ۴ساله رفت و امد داریم ، ما اصلا باهم جایی نمیریم شاید بگم از وقتی نامزد کردم یکی دوبار تنها بودیم، امشبم شام دعوتمون کردن چجور میگفتم نمیرم وقتی تدارک دیدن؟ آخه ما خونه ی جاری چکار میتونیم بکنیم ک سخت گیری میکنن؟