2777
2789
عنوان

دسر یلدا

199 بازدید | 15 پست

بچهها ی دسر خوشمزه ک راحتم بشه درستش کرد بهم یاد میدید. تا امتخان کنم. اگ خوب شد برای شب یلدا درست کنم. مرسی

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاستارد

پان اسپانیا

ترایفل

پلمبیر

پاناکوتا

پودینگ شکلاتی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

شکلات_هندوانه_ای

طرز تهیه:🍉

150 گرم شکلات سفید رو بنماری کردم روی بخار کتری و به سه قسمت تقسیم کردم( من به ازای هر 50 گرم شکلات یک قمخ روغن داخل شکلات میریزم و خوب مخلوط میکنم و یا کلا میتونید یک قغخ بریزید) بعد رنگ ژله ای قرمز و سبز رو به دو قسمت از شکلاتم اضافه و خوب همزدم.بعد قالب شکلاتم رو داخل ی سینی گزاشتم.. اول ی کم شکلات قرمز داخل قالبم ریختم و گزاشتم داخل فریزر به مدت 2 دیقه و بعد شکلات سفید رو ریختم روش و ته قالب رو اروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه..و دوباره گزاشتم فریزر و در اخر شکلات سبز رو ریختم روی شکلات سفید و دوباره اروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه..

و برای بار اخرگزاشتم فریزر به مدت 5 دیقه تا خودشو بگیره و سفت بشه..و بعد از قالب دراوردم..قالبم سیلیکونی بود و احتیاج به چرب کردن نداره..

نکته::میتونید ازرنگ ژله ای سیاه و خلال دندون و شکلات چیپسی برای تخم های هندوانه استفاده کنید

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔