2777
2789
عنوان

بچه هابحث مثبت۱۸بیاین😜

1948 بازدید | 80 پست

سلام ....تجربه ی خودم تو زندگیم رو میخوام دراختیار شما بزارم ...آخه باخیلی هاروبه روشدم که مشکل من رودارن....تو روابط زناشویی ازگفتن نیازهام به شوهرم خجالت میکشیدم وسه سال گذشت ویکبارم احساس لذت توروابطمون نداشتم...تااینکه به یه مشاورگفتم وگفت ببین اینطوری تومیشی  مثل یه تیکه گوشت وشوهرت به مرور زمان ازت دلزده میشه...خب بایدنیازهات روبگی وتظاهرنکنی لذت بردی...خیلی برام سخت بودوخجالت آور...هی میخواستم بگم هربار ونمیتونستم ...تااینکه یک کانال بهم معرفی کرددوستم وگفت بروبشین پیش شوهرت مطالب مورد نیازت رو ازکانال باتوضیح دربیارو بگو میشه اینوبخونی ....منم اینکارو کردم دیدم شوهرم کم کم داره نیازهام رومیفهمه منم خجالتم کامل رفت...جالب اینجاس که شوهرم اعتراف کردوگفت میدونی سه ساله همش رابطم اینگار یه طرفه بود وتوفعالیتی نداشتی اما الان واس من انگاراولین روز بودکه لذت بردم چون توهم شریک من بودی....والان باگذشت یکسال خیلی خیلی ازلحاظ رابطه ی زناشویی عالی شدیم...اگر به خجالتم ادامه میدادم الان جز سردشدن رابطمون هیچی درپی نداشت....کسی بوده مشکل منوداشته و حل نشده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هنوز همینم.منتهی فرقش اینه که همسرم هم همینه. بنابراین هر دومون یه اندازه لذت میبریم.وگرنه تا حالا خطری شده بود.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

وای شبیه تبلیغ کانالای تلگـرامی شد😂که بهشون فلان کانالو پیشنهاد میدن و زندگیشون عوض میشه  

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
کی میتونه برام ذکر المجیب بگه؟هر چی بیشتر بهتر

۱۰ تا برات میگم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض