2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق العادس.هم پوست شفاف سازی میکنه هم چربی سوزه هم جوش ازبین میبره هم متابولیسم بدن افزایش میده.هم تخمدان قوی میکنه درکل بهترین قرصه حتما استفاده کن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من پریودم خیییلی نامنظم بود 2،3ماه یبار،توی بارداری 3ماه اول متفورمین خوردم به خاطر سقطهای قبلی،بعد از زایمان پریودم کامل منظم شد

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن

عزیزم این دارو برای تنبلی تخمدان دکتر میده من خودم دارم میخورم تنبلی شدید دارم دوتا روزی خارجی میخورم پریودام منطم شده ولی دکترم ی قرص ویتامینم بهم داده اسمش پروگنازول هست قبلا آبوبست میداد ک دیگه نیست ازش با همینا من باردار شدم ولی متاسفانه توشیش هفته سقط شد 

خلاصه یگم قرص خوبیه برای تنبلی تخمدان و اینکه نباید خود سر استفاده بشه 

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
عزیزم این دارو برای تنبلی تخمدان دکتر میده من خودم دارم میخورم تنبلی شدید دارم دوتا روزی خارجی میخور ...

نه عزیزم تنبلی تخمدان ندارم قصد بارداریم ندارم بچم کوچیکه هنوز هم برا منظم شدن پریودم هم لاغری میخواستم بخورم

نه عزیزم تنبلی تخمدان ندارم قصد بارداریم ندارم بچم کوچیکه هنوز هم برا منظم شدن پریودم هم لاغری میخوا ...

برای منظم شدن پری خوبه ولی سرخود نخورین 

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم