2777
2789
عنوان

عمل لبیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 34 پست
عزیز با این همه اطلاعات چطور تصمیم گرفتی عمل کنی شما !!! یکم مطالعه کن خواهشا . چند تا دکتر برو. بب ...

🙄

سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
چ عالی منم ژنتیکی بیرون هست ودوسش ندارم هیچ زایمانی هم نکردم وحتی بارداری هم نداشتم خیلی استرس دارم ...

منم همینطور نه بارداری نه زایمان داشتم .میخوام مطمئن شم بعد بارداری و زایمان بر نمیگرده 

سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من خانم دکتر سمیه معین درباری انجام دادند،لبیا های بزرگ و نامتقارن داشتم،یک ساعت عملم طول کشید ،بیحس خیلی خوبی دادند حتی تزریق ماده بیحسی رو چون پماد برام گذاشتند نفهمیدم.دستیارشون یک تکنسین بیهوشی ده سال سابقه کاره،بخیهامو با نخ قابل جذب خیلی ظریف که بلفارو انجام میدن بخیه پلاستیک زدند،خودم توی خونه باآینه نگاه کردم اصلا بخیه ندیدم.بعد از یک ماه هم بافتم اینقدر خوب ترمیم شد که اصلا معلوم نبود جراحی شده.توی انتخاب دکترتون خیلی دقت کنید.خانم دکتر مطبشون خیلی تمیزه و کل وسایل عملو با اتوکلاو استریل می کنند.دوستم ۲ سال پیش ،با ایشون عمل داشتند و هنوز اکی هست