2777
2789
عنوان

عمل لبیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 34 پست
برکه نمیگرده حس جنسی هم اگه به کلیتوریس دست نزنن چیزی نمیشه  کدام دکتر میری؟هزینت چقدر شد؟

دکترم کاشانه 

سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لبیا کلیتوریس نیست اون لب های کوچک هست به دکترت تاکیید کن حس جنسیت نره و هم اولش بپرس کلیتوربس رو کوچیک میکنه و فقط اون لب ها 

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
من تهرانم مشورت کردم با ی پزشک گفت ۷تومن

اووووووووووه جدا .

اینجا گونش 3تومن تا 4تومنه

نه لبیا کلیتوریس نیست اون لب های کوچک هست به دکترت تاکیید کن حس جنسیت نره و هم اولش بپرس کلیتوربس رو ...

عه فرق داره باهم ؟

زیاد واضح توضیح ندین شاید اقایی باشه تو تاپیک 😜😜😜

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

دوستان ببخشید یه سوال بعد زایمان طبیعی واقعا شکل اونجا بد میشه؟ آویزون میشه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اووووووووووه جدا . اینجا گونش 3تومن تا 4تومنه

چ عالی منم ژنتیکی بیرون هست ودوسش ندارم هیچ زایمانی هم نکردم وحتی بارداری هم نداشتم خیلی استرس دارم ک اگرحامله بشم وزایمان کنم چی میشه دیگه

عه فرق داره باهم ؟

عزیز با این همه اطلاعات چطور تصمیم گرفتی عمل کنی شما !!!

یکم مطالعه کن خواهشا . چند تا دکتر برو. ببین دقیقا تو مشکلت با چیه و کدوم قسمت رو میخوان کوچیک کنن یا بردارن...