2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه رفتن قهرو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر گفتی عزیزم 😥😢

درهیچ شرایطی خونه روترک نکن گلم دوتاادم عاقل وبالغید بشینیدصحبت کنید حلش کنید لازمم نیست مقصرشناسایی شه دنبال ریشه مشکل باشید،،ناراحت نباش گلم انشالله حل میشه مشکلت

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐
باید اون موقع چکار کرد چجوری دعاع کنیم از خودمون؟؟؟

من یبار تو همچین شرایطی گیر کردم فقط همینقدر بهت بگم با وجود صحبت من و همسرم بازم هیشکی نفهمید تقصیر از کیه و همه جمع دو دسته شدن یسری طرف من بسری طرف همسرم .اخرشم ب هیچ نتیجه ای نرسیدیم و خودمون مشکلمونو حل کردیم 

بنظر من ی جمع نمیتونه مشکل زن و شوهر رو حل کنه مگه اینکه ی شخص خاص با منطق عالی و بی طرف گیر بیاد 

وگرنه این جمعا فقط باعث میشه تمام ریز زندگی بین اقوام پخش بشه 

تو هم سعی کن مشکلاتتو خیلی واضح و بدون غلو بیان کنی

شوهرتو اگه دوستش داری و هنوزم میخوای با آرامش باهاش زندگی کنی زیاد تو این جلسات بد نشون نده هم خوبیاشو بگو هم بدیهاشو. 

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم 
وای چ بد 

زیاد هم بد نشد فکر کردم دیدم راست میگن خب.شوهر من خیلی صبور و مهربونه.اما خب برای زندگیش حساب و کتاب داره دیگه.الان میخوام ای وی اف کنم از هیچ هزینه ای دریغ نمیکنه کلی هم از نظر روحی دلداریم میده چون مشکل از منه .اما بگم یه لباس دیدم بخریم میگه اول بزار ببینم دکترت چفدر هزینه میخواد بعد..    

لطفا واسه به سلامت به دنیا اومدن دخترم دعاکنین.مرسی
خب خواهر شوهرت که خوووبه 🤗🤗

من عاشق خرید و گشت و گذارم همه ی زندگیم تو همین خلاصه میشه.دلم همیشه تنوع میخواد خب .     .....نمیتونم مثل پیر زن ها همش سرم تو خرج و دخلم باشه 

لطفا واسه به سلامت به دنیا اومدن دخترم دعاکنین.مرسی