من چند روز پيش رفتم سونو رحم دادم واسه چكاپ چون تخمدانهام مدام تير ميكشيدن ترسيدم كيستي چيزي باشه در ضمن تو اقدامم
بعد خداروشكر همه چي نرمال و خوب بود كيست هم نداشتم فقط نوشته آندومتر اكوژن نميدونم يعني چي خيلي ذهنم درگيرشه آها بعد ضخامتآندومتر هم زده ٩ ميلي متر روز ٢٦ پريود من سيكلم ٣٠ روزست به نظرتون مناسبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم تو اقدامم پری ام عقب زده دو طرف پهلوهام تیر میکشید بیبی چکم منفی بود رفتم دکتر گفت کیست نداری اندومتر اکوژن شما چند وقت بعد باردار شدید من دارم میرن iui
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
عزیزم منم تو اقدامم پری ام عقب زده دو طرف پهلوهام تیر میکشید بیبی چکم منفی بود رفتم دکتر گفت کیست ند ...
منم قبل بارداري تخمدانهام خيلي تير ميكشيد ولي عقب نميافتاد پريوديم بعد از اين سونو تقريبا دوماه بعدش باردار شدم من طب گياهي فقط استفاده كردم خيلي عالي بود
منم قبل بارداري تخمدانهام خيلي تير ميكشيد ولي عقب نميافتاد پريوديم بعد از اين سونو تقريبا دوماه بعدش ...
میشه راهنمایی ام کنی از چه داروهایی استفاده کردی هیچ مشکلی نداریم نه خودم نه هنسرم فقط ویتامین دی بدنم پایین بود الان دوباره میخوام برم ازمایش تا وضعیتشو بعد از استفاده از قرصا دستم بیاد به خدا موندم چرا ناباروری بدون دلیل دارم
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست