2777
2789
عنوان

شنبه نوبت سزارین دارم خیلی می ترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 56 پست
منم یه هفته دیگه

بسلامتی عزیزم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
واقعا فقط دعا کنید عملم راحت باش و نی نی هم زردی نداشته باشه

لیمو وخاک شیر بخور تا شنبه اصلا نگران نباش فقط بعد عمل یه کم درد داری اونم شیرینه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم که کلا احساس کردم بارداریم خیلی زود داره تموم میشه 

من این ماه آخر خیلی برام دیر میگذره چون شکمم زیاد بزرگ شده انجام کارام برام سخت شده

لباس هم که دیگه خسته شدم از پوشیدن لباسای گشاد بارداری

دخترم زندگیمه🌹
خانما زیر شکمم سفت شده نشونه بارداریه؟؟؟ پس جرا بی بی جکم منفی

شاید چون منتظر بارداری هستی حساس شدی اکثرا بی بی چک ها درست نشون میدن انشالله به زودی حاماه میشی عزیزم 

مممون عزیزم خیلی داری بهم دل گرمی میدی خدا بچه ها تو واست نگه داره

خواهش ميكنم آخه دركت ميكنم كاملا چون همينطوري بودم ولي سعي كن لذت ببري از لحظاتت چون تجربه خوبو و نابيه و تكرار نميشه

مممون عزیزم خیلی داری بهم دل گرمی میدی خدا بچه ها تو واست نگه داره

سلامت باشي عزيزم،خدا دخملتو انشاالله سالم بزاره تو بغلت و زايمانت راحت و بي درد باشه،براي منم خيلي دعا كن،توي اين شرايط واقعا نياز به مادرم دارم ولي قهره باهام خيلي سخته برام،موقعت زايمانت دعام كن 🙏🏻❤️