2777
2789
عنوان

انگيزه

124 بازدید | 16 پست

من يه مادرم كه گاهي خيلي احساس اقسردگي شديد ميكنم قبل از دخترم كاربيرون ميكردم قبل تر از اون چرم دوزي و.. حتي گاهي با اهنگاي تيوي ميرقصيدم و ورزش شنا ميرفتم ولي الان همش بايد تو خونه باشم و بچه داري كنم حتي زماني كه ميخوام غذا بپزم دخترم گريه ميكنه و نميذاره همسرمم ماهواره رو جمع كرده ميگه اثر بد داره اينجوري الان اون احساس شادي كه از تيوي ميگرفتمم برداشته شده 

واقعا دلم كاري ميخواد كه هم در امد داشته باشم هم بهم انرژي بده ولي واقعا نميدونم با دختر من اينكار شدنيه يا نه همسرمم ميگه بچه رو بخوابون بد برو دنبال كارات اخه اينجور كه نميرسم به هيچي

همه چی میتونه بهتر بشه,فقط کافیه خودمون بخوایم

از همسرت کمک بخواه

اونم در قبال بچه اش مسئوله

نمیشه فقط تو زندگی وکار وعلائقت رو فدا کنی

اون راحت به کار وبارش برسه

هر روز چند ساعت بسپرش به همسرت‌

برو باشگاه، استخر و....

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
از همسرت کمک بخواه اونم در قبال بچه اش مسئوله نمیشه فقط تو زندگی وکار وعلائقت رو فدا کنی اون راحت ...

همكاري نميكنه من ارايشگاهم بخوام برم كلي مصيبت دارم كلاسا كه منتظر خواب بچه من نميمونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همكاري نميكنه من ارايشگاهم بخوام برم كلي مصيبت دارم كلاسا كه منتظر خواب بچه من نميمونن

باید توجیهش کنید

بهشبگو به عنوان پدر باید بخشی از مسئولیت ها رو بپذیره

این حتی برای تربیت بچه هم لازمه

بگو اگر خسته وافسرده باشی ونتونی به علائقت برسی، نمیتونی مادر وهمسر شاد وسرزنده وخوبی هم باشی

باید توجیهش کنید بهشبگو به عنوان پدر باید بخشی از مسئولیت ها رو بپذیره این حتی برای تربیت بچه هم ل ...

حرفتون كاملا منطقيه ولي مشكلي كه من دارم اينه كه ميگه خانمي كه بچه دار شد بايد چادر بيرونشو پاره كنه بندازه دور يعني وظيفه اصليش ميشه بچه داري

حرفتون كاملا منطقيه ولي مشكلي كه من دارم اينه كه ميگه خانمي كه بچه دار شد بايد چادر بيرونشو پاره كنه ...

خوب بگه!

حرفش که وحی منزل نیس

بگو من نظرم با شما فرق میکنه

تواین دوره زمونه بچه مادر شاد واجتماعی وموفق میخواد نه زنی که فقط بشور بساب کنه

با ارامش اما محکم برخورد کن

نميدونم شايد هم تحت تاثير خانوادش طرز فكرش اينه البته مامانش كاملا اجتماعيه و اهل بيرون رفتن ولي خواهرش شبانه روزش پاي برنامه ها و فييم هاي تلويزيون ايران ميگذره و اينكه بازيگرا كي ازدواج كرد با كي و...اينا اصلا حال منو خوب نميكنه و انرژي من تخليه نميشه اينجور

1سال و تقريبا 3ماه

خیلی کوچولو الان، حدود 2.5 -3 شد می تونی بگذاری مهد چند ساعت تو روز...

مادر شما با همسرتون نمی تونند چند ساعتی مراقب بچه باشند اگه شما کلاس بخواهید برید؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خوب بگه! حرفش که وحی منزل نیس بگو من نظرم با شما فرق میکنه تواین دوره زمونه بچه مادر شاد واجتماعی ...

من انرژيم خيلي زياده و عاشق اينم كه اونقدر كار داشته باشم كه خسته و له شب بخوابم الان اينجور واقعا بهم فشار مياد

قبلا هم باهاش صحبت كردم ولي ميگه بچه مراقبت مادر ميخواد اگر پوشكش كثيف شد چي اگر شير خواست چي و..

خیلی کوچولو الان، حدود 2.5 -3 شد می تونی بگذاری مهد چند ساعت تو روز... مادر شما با همسرتون نمی تونن ...

ما شهر ديگه زندگي ميكنيم و غريب هستيم تو اين شهر

من انرژيم خيلي زياده و عاشق اينم كه اونقدر كار داشته باشم كه خسته و له شب بخوابم الان اينجور واقعا ب ...

عزیزم بگو من از تو شکم مامانم پوشک عوض کردن یاد نگرفتم که

منم مثل تو بودم

یه بار عوض کردم یاد گرفتم

رو پیشونی من ننوشته که حتما من باید عوضش کنم

شیر هم بدوش بذار تو یخچال

گرسنه اش شد بهش بده

ما شهر ديگه زندگي ميكنيم و غريب هستيم تو اين شهر

که اینطور، پس چاره ای نیست جز اینکه از همسرتون کمک بخواهید. یا دیگه صبر کنید یک کم تا دخترتون بزرگتر بشه و بفرستیدش مهد. من بچه هام از 22 ماهگی مهد را شروع کردند چون شاغلم و ایران هم نیستم که مادرم کمک کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
که اینطور، پس چاره ای نیست جز اینکه از همسرتون کمک بخواهید. یا دیگه صبر کنید یک کم تا دخترتون بزرگتر ...

شما كجا هستين؟

با مهد گذاشتن بچه تو سن كم مخالفه همسرم ميگه بچه ضعيفه