2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینجوری میکنه باهام

727 بازدید | 34 پست

سلام 

میدونید مامانم نمیدونم چرا هی بهم میگه جلو عروسمون اینو بگم یهو عروسمون اینطور فک نکنه یا اونو نگم یهو نخاد اونم مقلا این کارو بکنه

مثلا واسه عروسی رفتم ارایشگاه بعد از ۷ یال زندگی با شوهرم این عروسی ک عروسی داداشم بود رفتم سالن ارایش و شینیون شد ۱۵۰ تومن بعد مامانم میگه نگو اینقد شده یهو بخاد اونم بره ارایشگاه بگو شده ۳۰ ۴۰ تومن😒😓

یا سر لباس خریدنم یه مانتو مجلسی خریدم این سری که هم تو جشنی چیزی بود بشه پوشید هم حجابش زیاده نردیک ۴۰۰ تومن شده میگه نگو اینقد یا اصلا جلوش نپوش بخاد اونم مانتو گرون بخره خیلی دلم میگیره بهش میگم تو نمیتونی بمن بگی اینجور باشم اونجور باشم عروست یاد نگیره

اگه قراره مانتو رو ببینه ببینه که بعد از دوسال مانتو خریدم

اگه ارایشگامو میخاد ببینه و حسودی کنه ببینه بعد از ۷ سال اونم عروسی داداشم رفتم

ببخشید طولانی شد بازم هست حالا تو پستای بعدی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرمنم اینطوری بود مثلاواسه دخترش عیدی میاوردن خواهرشوهرم توگوشیش عکساشونشون میدادمیگفت نشون نده 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نمیدونم چرا اینجور میکنه

همش به اینو اون قبل از اینکه بریم خونشون ملودی یا روضه ای قبلش باهاشون هماهنگ میکنه که جلو عروسم اینحور نگید اینجور بگید

وایعا عادیه

بنظرم خیلی کارش اشتباهه

این کارو نکن، مادر بزرگ منم هی گفت نگو برات چی خریدن ک عروس منم از داییت نخاد هرچی خریدم ارزون گفتم یا گفتم بابام خریده این وسط بیچاره شوهرمو بی عرضه جلوه دادم، عروسمونم همه چی خرید، بمن و تو چ که اونا چیکار میکنن اصلا هرروز بره آرایشگاه داداشت و دایی من راضی باشن بما چ مربوطه

خدایا شکرت😍
مامانت فك ميكنه اگ نگي زنداداشت نميفهمه  بدشم شوهر رو جداس داداشت جدا  هركس بايد به درام ...

همینو میگم بهش

میگم خرد بازاری که شما واسش کردین مسافرتی که مشا بردینش من کی اینجور بودم چ از لحاظ خرید چ از لحاظ گشت وگذار و تیپ