2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینجوری میکنه باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 34 پست
ن منم اینکارو نکردم گفتم هم بهش شوهرمو بی ارزش کنم که اون نخاد بل بگیره داداشم اگ میتونه باهاش حرف ب ...

بنظرم مادرتون درست میگه اصلا چ دلیلی داره چیزی میخرید یا پول ارایشگاهتونو ب بقیه بگید هرکس هرچقد دلش بخاد خرج میکنه ب کسی ربطی نداره 

زنداداش منم اخلاق بدی ک داره لباس جدید تو تنمون میبینه یا وسیله جدیدی تو خونمون میبینه سریع قیمتشو و از کجا و کی خریدیمو میپرسه من خیلی بدم میاد از این اخلاقش ما هیچوقت اینچیزارو ازش نمیپرسیم 

خیلی وقتا دیدیم بعدا رفته از همونجایی ک ما لباس و وسایل خریدیم رفته خرید چون چشم و هم چشمی داره

مادر شمام مراقبه ک اون از اول زندگی این اخلاق بدو نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم مادرتون درست میگه اصلا چ دلیلی داره چیزی میخرید یا پول ارایشگاهتونو ب بقیه بگید هرکس هرچقد دلش ...

ن منم الکی ک نمیگم منم گفتم نپرسه ک نمیگم کلا تا نپرسن ک قیمتو نمیگم وقتی هم پرسیوم نمیتونم دروغ بگم