2777
2789
عنوان

اگ بچم برام میموند الان ی روزش بود ک بدنیا اومده😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 55 پست
دکترم خیلی خوبه الان قرص ضدبارداری داده بخورم کیستم از بین بره بعدم محرک تخک بده لتروزول یا کلومیفن ...

یکی از فامیلامون کیست داشت رفت دارو گیاهی نمیدونو چی بود گرفت گفته بود به یه ماه خوب میشی.خودتو تقویت کن ب شوهرتم برس ایشالله زود باردارمیشی

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
چقدر سخت . ببخشید یه سوال دیگه قبل بارداری فولیک اسید خورده بودی؟ 

نه عزیزم نخوردم ضربه اشو هم دیدم‌.قبلش اصلا نخوردم بعدش دکتر داد اصلا هرروز نخوردم اون سه ماه اول هروقت دلم میخواست میخوردم.این مشکلی ک بچه من داشت۷۰درصد بخاطر نخوردن اسیدفولیک بود.اگ مخوردم ۷۰درصد جلوگیری میکرد ازمشکل 

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم نخوردم ضربه اشو هم دیدم‌.قبلش اصلا نخوردم بعدش دکتر داد اصلا هرروز نخوردم اون سه ماه اول هر ...

خیلی ناراحت شدم . انشااله به زودی باردار بشی 🙏🙏🙏

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
خیلی ناراحت شدم . انشااله به زودی باردار بشی 🙏🙏🙏

مرسی عزیزم ممنون😘😘

چقد سخت بوده برا دختر خالت درک میکنم عزیزم.مرسی عزیزم.خداکنه ایندفعه خدا بهم ی بچه سالم بده دلم بچه ...

شک نداشته باش که این اتفاق میفته

و خدا یه نی نی ناز سالم تپل مپل بهت میده

مثل دخترخاله من که الان دوتا دسته گل خوشگل دوست داشتنی داره

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
شک نداشته باش که این اتفاق میفته و خدا یه نی نی ناز سالم تپل مپل بهت میده مثل دخترخاله من که الان ...

خداازدهنت بشنوه عزیزم خداکنه😢مرسی عزیزم ممنوم😘😘

سلام استارتر خیلی برات نارحت شدم انشالله به زودی یه بچه ی سالم بیاری!ببخشید نقص لوله ی عصبی یعنی چه مشکلی داشت؟

منم دوتا بارداری داشتم که تو هر دوتاش بچه هام مشکل هیدروسفال داشتن وسقط کردم

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
سلام استارتر خیلی برات نارحت شدم انشالله به زودی یه بچه ی سالم بیاری!ببخشید نقص لوله ی عصبی یعنی چه ...

مرسی عزیزم.ایشالله.یعنی ستون فقرات بچه بسته نشده بود.

شما هر دوتا مشکل داشتن گلم؟الان بچه داری؟

بله عزیزم هردو هیدروسفالی شدید داشتن نه هنوز۷ماهه سقط کردم میخوام تیر ماه دوباره اقدام کنم

ایشالله ک خدا ی بچه صحیح و سالم بهت میده