2777
2789
عنوان

اگ بچم برام میموند الان ی روزش بود ک بدنیا اومده😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 55 پست
منم اگه سقط نمیشد یه ماه ذیگه دنیا میومد

خود ب خود مال شما سقط شد؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭 از من بدتری؟ تنبلی دارم  نه پریود میشم نه تخمک دارم  قراره قرص محرک تخمک بخورم ...

عزیزم خیلی سخته سه ماه تو وجودت باشه حسش کنی بعد بگن باید سقط بشه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
عزیزم خیلی سخته سه ماه تو وجودت باشه حسش کنی بعد بگن باید سقط بشه

وقتی امید داری که میشی حتمن صلاحه خداست که نباشه انشالله قسمتت یکی دیگ باشه سخته اما شدنیه

من نمیدونم قراره سرنوشتم چی بشه داغونم 😭😢

قربونت برم متاسفم😔 دخترخاله من نی نیش بدنیا اومد سه روزش بود و فوت شد خیلی غم بزرگیه ولی عزیزم خد ...

چقد سخت بوده برا دختر خالت درک میکنم عزیزم.مرسی عزیزم.خداکنه ایندفعه خدا بهم ی بچه سالم بده دلم بچه میخاد😭😭😢

ن عزیزم ازمایش afpپرخطر نشون داد یعنی از حد مجاز بیشتر دکترم فرستادم سونو گفت مشکل داره مجوزسقط داد& ...

عه . من غربالگری دوم که afp آزمایشو نرفتم چون غربالگری اول ریسکش پایین بود . واسه شما اولی پر ریسک بود که دومی رو رفتی؟ 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
وقتی امید داری که میشی حتمن صلاحه خداست که نباشه انشالله قسمتت یکی دیگ باشه سخته اما شدنیه من نمیدو ...

راست میگی گلم راضیم ب رضای خدا قسمتم بوده.عزیزم برو ی دکتر خوب ببین چی میگه.بهت قرص و دارو بده ببین تاثیر داره؟؟

قسمتش زيادي كش نده غصتو خوب نيست به رضاي خدا راضي باش ايشالا به زودي يدونه سالمش خدا بهت ميده، اقوام نزديك ما بچهش چهار ماهه بود مشكل متابوليك داشت فوت كرد ، اونجوري خيلي سخت تره، الان يه دختر دو ماهه داره

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

عه . من غربالگری دوم که afp آزمایشو نرفتم چون غربالگری اول ریسکش پایین بود . واسه شما اولی پر ریسک ب ...

ن عزیزم غربالگری اول ntو nb . بود ک همه چیز خوب بود .دکترم ازمایشafpرو برا همه مینویسه بدن ک اگ ریسک بالا باشه برن غربالگری ک قبل ۱۹مجوز سقط و بدن.

راست میگی گلم راضیم ب رضای خدا قسمتم بوده.عزیزم برو ی دکتر خوب ببین چی میگه.بهت قرص و دارو بده ببین ...

دکترم خیلی خوبه الان قرص ضدبارداری داده بخورم کیستم از بین بره بعدم محرک تخک بده لتروزول یا کلومیفن خودش که با ریلکسی جواب داد میشی توو چیزی نیس شلوغش نکن کلا قاطی کردی اینحور گفت نمیدونم دیک

قسمتش زيادي كش نده غصتو خوب نيست به رضاي خدا راضي باش ايشالا به زودي يدونه سالمش خدا بهت ميده، اقوام ...

مرسی عزیزم😘😘برام دعا کن  عزیزم خدابهم ی بچه سالم بده 

ن عزیزم غربالگری اول ntو nb . بود ک همه چیز خوب بود .دکترم ازمایشafpرو برا همه مینویسه بدن ک اگ ریسک ...

چقدر سخت . ببخشید یه سوال دیگه قبل بارداری فولیک اسید خورده بودی؟ 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧