2777
2789
عنوان

اغوشی...

887 بازدید | 12 پست

سلام دوستان...راهنمایی مبخوام راجب اغوشی...

کسی استفاده کرده ک کاربردی باشه?فک میکنم برا منی ک بچه کوچیک دارم بیشتر خودم بیرون در رفت و امدم اغوشی ب دردم بخوره برا نوزاد...ک هم بتونم دست پسرمو بگیرم هم این یکی رو بغل کنم...

فقط تو مارک و مدلش موندم...میخوام تا وزن بالا رو تحمل کنه...به شونه ها فشار نیاره...واینکه از کی میتونم برا نوزاد استفاده کنم...?

چي هست؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه من راحت نبود، نه وقتی تازه دنیا اومده بود، نه حالا که ۵ ماهشه. من که بیخیال شدم. در ضمن آغوشی که گرفتم کوچیکه، نه برای بچه، برای من و همسرم. ما هر دو درشت هستیم، دور تن من به زور بسته میشه و دور بدن همسرم اصلا بسته نمیشه. 😐 به این موضوع توجه کن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من گرفتم به دردم نخورد نو نو مونده توکمد گردنم میشکست وقتی مینداختم تمام وزن بچم از گردنم آویزون میشد

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
من گرفتم به دردم نخورد نو نو مونده توکمد گردنم میشکست وقتی مینداختم تمام وزن بچم از گردنم آویزون میش ...

نه از اونایی ک ب کمرم بسته میشه مبخوام بخرم...

خیلی خوبه حتمن مارک خارجی بگیر مدلای مختلفش تو نت هس سرچ کن

کدوم مارک مدلش خوبه?ک ب کمر هم بسته شه...بندهاش ک رو شونه میوفته پهن باشه...وزنم لااقل تا 12کیلو تحمل کنه...

نه از اونایی ک ب کمرم بسته میشه مبخوام بخرم...

خب یه بندش دور گردن میوفته دیگه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بعضیاش مثه کوله پشتی ان دور شونه میوفته نه گردن

نمیدونم من فکر میکردم همشون یه مدلن تازه مارک وان بای وانم گرفتم