2777
2789
عنوان

آزمایشم منفی بود😔😟😕😔

181 بازدید | 15 پست

با شش روز تاخیر ازمایشم منفی شد بجز امپول و قرص هرمونی چ راهی هست ک زودتر پری بشم؟

درضمن تخمدان راستم خیلی تیر میکشه یعنی کیست دارم؟ ی بار کیست داشتم دفع شد..

🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی   🦋                       🦋  آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی  🦋                      🦋     مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود  🦋                         🦋   ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋

تو همین لحظه انقد گریه کردم واسه مریض شدن بچه هام که تاپیکتو دیدم گفتم خوش بحالت

میدونم ناشکریه ولی خسته ام

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

اگه تخمدانت تیر میکشه احتمال زیاد کیست داری بخاطر همون پری نشدی آمپول پروژسترون بهت میده دکتر میزنی احتمالا قرص ضد بارداری هم میده که کیستت برطرف بشه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تخمدانت تیر میکشه احتمال زیاد کیست داری بخاطر همون پری نشدی آمپول پروژسترون بهت میده دکتر میزنی ...

اخه ی کیست داشتم تازه خوب شده تا حالا نداشتم چرا حالت ک میخوام اقدام کنم هی کیست تشکیل میشه اخه😕

🦋گفته بودی که چرا محو تماشای منی   🦋                       🦋  آنچنان مات که حتی مژه برهم نزنی  🦋                      🦋     مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود  🦋                         🦋   ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی🦋
تو همین لحظه انقد گریه کردم واسه مریض شدن بچه هام که تاپیکتو دیدم گفتم خوش بحالت میدونم ناشکریه ولی ...

بودنش ی جور نبودنش ی جور....

اخه ی کیست داشتم تازه خوب شده تا حالا نداشتم چرا حالت ک میخوام اقدام کنم هی کیست تشکیل میشه اخه😕

شاید پلی کیستیکی منم پلی کیستیک بودم و همش کیست داشتم تا اینکه سونو کرد و بهم گفت پلی کیستیکی و بهم متفورمین داد و کیست هام خوب شدن

شاید پلی کیستیکی منم پلی کیستیک بودم و همش کیست داشتم تا اینکه سونو کرد و بهم گفت پلی کیستیکی و بهم ...

من چندوقت ی بار سونو میرفتم مشکلی نداشتم جدیدا اینجوری شدم

منم چند ماهه اقدامم حامله نشدم

ان شالله جواب بگیری

مشکلت مشخصه چیه؟

من چندوقت ی بار سونو میرفتم مشکلی نداشتم جدیدا اینجوری شدم

من یدفعه ای شدم قبلا نبودم دو سال بعد ازدواجم مشکل پیدا کردم.حتما دوباره برو چکاپ بشو

خیلی از موارد کیست مانع بارداری نمیشه من خیلیا رو دیدم با وجود کیست باردار شدن البته اگه یه دونه باشه توی یکی از تخمدونات در کل کیشت مشکل بزرگی نیست‌نگران نباش راه بارداری اینقدر برای بعضیا دشواره که کیست به هیچ جاش معلوم نیست مثل من😔

من یدفعه ای شدم قبلا نبودم دو سال بعد ازدواجم مشکل پیدا کردم.حتما دوباره برو چکاپ بشو

باشه ممنون

خیلی از موارد کیست مانع بارداری نمیشه من خیلیا رو دیدم با وجود کیست باردار شدن البته اگه یه دونه باش ...

ان شالله مشکلت حل بشه نی نی دار بشی ب زودی⚘