2777
2789
عنوان

همگی بیاین تو تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 28 پست
حجابش بد نبود معمولی مثه بقیه،و اینم در نظر بگیر ک خارج ایرانه و اجباریم نداره ک  روسری سرش باش ...

بیخیال بحث نکنین باهاشون

من از اول حجابم همین بوده

و اینکه محل زندگیمو عوص کردم نه اعتقاداتم

الناز هستم از استانبول پیجم اینستام elnaztaran1 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بحث نکنین باهاشون من از اول حجابم همین بوده و اینکه محل زندگیمو عوص کردم نه اعتقاداتم

عزیزم تاپیک قبلی اون خانم هم باز عکس و اسم شماست بگو اونم برات گزارش بزنن

حجابش بد نبود معمولی مثه بقیه،و اینم در نظر بگیر ک خارج ایرانه و اجباریم نداره ک  روسری سرش باش ...

آخه جوری گف بخاطر حجابم سرزنشم کردن فک کردم یه تار موشم بیرون نیس، حجاب یه ذره روسری وسط موها انداختن نیس، اتفاقا این کار بیشتر جلب توجه میکنه تو کشورای خارج از ایران، به منم مربوط نیس خودش اینجور دوس داره فقط یه لحظه عکسشو دیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم   متحول شدم

خانم عزیز چه ربطی به ما داره مسایل ومشکلاتتون که واگذار می کنید هرکی گزارش نزنه

من بشخصه اینستا ندارم اما این طور حرف زدن صحیح نیست

بعد شما یه طوری گفتی حجاب دارم بخاطر اون اتفاقهای افتاده که گفتم الان یه خانمه فوق العاده محجبه می بینم

آخه جوری گف بخاطر حجابم سرزنشم کردن فک کردم یه تار موشم بیرون نیس، حجاب یه ذره روسری وسط موها انداخت ...

باشه درسته،ولی خب منم مثه این خانم جلوی موم بیرونه اگه برم ی کشور دیگه بازم همینقد میندازم بیرون،اشتباهه؟؟اعتقادمه و محدوده ی من اینه 

باشه درسته،ولی خب منم مثه این خانم جلوی موم بیرونه اگه برم ی کشور دیگه بازم همینقد میندازم بیرون،اشت ...

من کاری به حجاب و بی حجابی ندارم خودمم زیاد مقید نیستم ولی به نظرم کسی که مسلمونه یا کلا ادیانی که توش حجاب اومده ،باید حدود حجاب رو کامل رعایت کنه الان مثلاً یه خانوم مسلمون یا مسیحی یا زرتشتی حتی موهاشو نباید بیرون باشه چون خط قرمز دارن معمولا ادیان تو‌حجاب .

خوشبختم چون بهترین همسر دنیا مال منه
چ همه نفرینارو ب خودشون میگیرین😁،چرا من ب خودم نگرفتم 😕

اخه اولش عنوان کرد که یا همه گزارش بزنین یا همه واگدارید به خدا 

ولی راست میگیا مگه ما چیکار کردیم که بترسیم 😂

برم یه تاپیک دیگه

باشه درسته،ولی خب منم مثه این خانم جلوی موم بیرونه اگه برم ی کشور دیگه بازم همینقد میندازم بیرون،اشت ...

من به اعتقاد هر کسی احترام میزارم و بازم میگم قصدم توهین به ایشون یا اعتقادشون نبود فقط ایشون که گفتن بحاطر حجابم سرزنش کردن فک کردم خیلی با حجابن یه لحظه عکسشونو دیدم جا خوردم خخخ مگر نه من قصد جسارت به این خانوم یا امثال ایشون نداشتم

من کاری به حجاب و بی حجابی ندارم خودمم زیاد مقید نیستم ولی به نظرم کسی که مسلمونه یا کلا ادیانی که ت ...

من خودم گاهی میگم عاره،یا رومی روم یا زنگی زنگ 

ولی خب ن دوس دارم خیلی محجبه باشم ن دوس دارم ک روسریمو در بیارم و بی حجاب باشم،

چیکار کنم این وسط،

ب نظر من هر کسی قیافش و اعتقادش ب خودش مربوطه