2777
2789

با دزمال پاک نمیشه 

ببرش تو حموم با پودر خیس بخوره بشورش

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بهترین روش هایی که بو را از فرش و موکت جدا می سازد، استفاده از جوش شیرین است. روش کار بسیار ساده است اما باید با صبر و حوصله پیش رفت. ابتدا روی قسمتی که بو می دهد حسابی جوش شیرین می ریزیم. سپس با کمک یک جارو یا فرچه همه جوش شیرین را به خورد فرش می دهیم. در این مرحله پنجاه درصد کار انجام شده و باید 24 ساعت به کارهای روزمره خود برسیم و اجازه دهیم تا جوش شیرین روی فرش باقی بماند. 

بعد از 24 ساعت ابتدا تمام جوش شیرین را با جارو دستی از سطح فرش جدا کرده و پس از آن با کمک جارو برقی آن را به خوبی و با دقت پاک می کنیم. حال وقت آن است که با یک دستمال نیم خیس سطح مورد نظر را دستمال کنیم. 

بعد از اینکه دستمال کردیم باید محلول سرکه سفید درست کنیم. به این شکل که در یک لیوان آب یک قاشق سرکه سفید ریخته و هم می زنیم. سپس محلول را یا با دستمالی تمیز روی فرش می کشیم یا درون آبپاش ریخته و اسپری می کنیم. در این جا باید 15 دقیقه منتظر بمانیم تا محلولمان کارش را انجام دهد. 

در آخرین مرحله با استفاده از اسفنج و شامپو فرش محل مورد نظر را اندکی می شوییم تا اثرات احتمالی جوش شیرین و سرکه کامل از بین برود. در نهایت پس از انجام این موارد، فرشی که بو می داد دیگر شما را اذیت نخواهد کرد و بوی آن به طور کامل از بین رفته است. 

حالا می توانید برای خودتان یک فنجان چای بریزید، جلوی تلویزیون بنشینید و از برنامه مورد علاقه تان با خیال آسوده لذت ببرید.

بعد یه مدتی بوش میره ما که اینطوری شد .ریخت رو موکت ،موکت بزرگ بود و شستنش دردسر بعد چند روز بوش رفت

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
با دزمال پاک نمیشه  ببرش تو حموم با پودر خیس بخوره بشورش

خب پایه کابیمتا نمیچرخه بایدکابینتوبلندکنم اونموقع باید تمام وسیله هاشودربیارم وگرنه تاحالا شسته بودمش