2777
2789
عنوان

دوستم بهم بی محلی میکنه

76 بازدید | 14 پست

بهترین دوستمه خیلی وقته دوستیم بعد این مدت همش بهم بی محلی میکنه پیامامو سین نمیزنه پیام ندم یا زنگ نزنم اصلا خودش پیام نمیده:)))

الان دوهفته ست جواب پیامامو نمیده زنگ میزنم رد میکنه افلاین هم نیست همش استوری میزاره

چکار کنم بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن خودشو چس کرده

منم ۱۴ سالگی یه دوستی داشتم چقدر دوستش داشتم کادو تولد کتاب قرض دادن همه سوالاشو جواب دادن اصن نمیدونی میگفت فلان جیزو دوست دارم سوپرایز میکردم براش میخریدم بعد یه مدت خیلی چس کرد خودشو یه جورایی رفتار کرد که فهمیدم درواقع ازم خوشش نمیاد فقط از کارایی که براش کردم خوشش میومد و البته احساساتم اون موقع خیلی شدید بود🤣 نوجوونی خیلی سمه واقعا

خلاصه منم یهو حقیقت تو صورتم کوبنده شد ولش کردم و دیگه نیمفرتم پیشش یا بهش پیام نمیدادم و دیگه هیچی

تموم شد دوستی مون اصلا دوستی درکار نبود چون

ولش کن خودشو چس کردهمنم ۱۴ سالگی یه دوستی داشتم چقدر دوستش داشتم کادو تولد کتاب قرض دادن همه سوالاشو ...

🤣 سنش یه جوریه که خوشت می یاد به یکی عشق و محبت کنی کسی ام کع نیس یه سری اسکول اطرافت هست مجبوری با همونو حستو رفع کنی نظر منه البته

🤣 سنش یه جوریه که خوشت می یاد به یکی عشق و محبت کنی کسی ام کع نیس یه سری اسکول اطرافت هست مجبوری با ...

دقیقا خیلی سمه این سن نمیدونم منشا اون همه عشق و علاقه به این انسان های پست و مزخرف اصن از کجا میاد🤣

ولی خداروشکر گذشت اون دوران که تو ترس از دست دادن دوستامون بودیم و می‌رسیدیم مورد پذیرش فلان اکیپ نباشیم🤣

الان جلو جلو دکمه شونو میزنم مهم نیست برام