2777
2789
سلام دوستان من سونوی سلامت دادم میکنن بچه ت کلاب فوت (پاجنبری) هس میخام سقط کنم اما دکتر اجازه نمیده ...

سلام من از دکتر پرسیدم چرا سونو نشون نداد مشکل داره گفت هیچ سونو گرافی نمیتونه بگه این مشکلو در عجبم که به شما گفتن منم اولش خیلی گریه کردم وقتی بچه به دنیا امدو دیدم این مشکلو داره انقدر که شیرم خشک شد ولی تا چهار هفته پای بچه رو گچ گرفتن خیلیییی بهتر شد بعدشم یه آتل بستیم العانم پسرم تازه راه افتاده کفش براش نوشته هنوزم دکتر میگه عمل نمیخواد تا سه سالگی خوب میشه شما هم بچه رو بسپار به خدا انشالله که سونو اشتباه باشه اگرم این مشکل باشه انقدرا حاد نیست که بخاطرش اون جنین و بکشی فقط باید ماساژ داد و کفش پاش کرد

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
سلام من از دکتر پرسیدم چرا سونو نشون نداد مشکل داره گفت هیچ سونو گرافی نمیتونه بگه این مشکلو در عجبم ...

دوبار سونو دادم هردوبار نشون داد ولی مشخص نیس کدوم پایش هست پیش چه دکتری رفتین؟ چند روز بعد از دنیا آمدنش باید ببریم گچ بگیریم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوبار سونو دادم هردوبار نشون داد ولی مشخص نیس کدوم پایش هست پیش چه دکتری رفتین؟ چند روز بعد از دنیا ...

من برای زایمان رفتم کاشان اونجا زایمان کردم بعد از زایمان فهمیدم سه روز بعد از زایمان بردم گچ گرفت دکتر پسرم دوتا پاهاش درگیر بود دوتاشو تا چهار هفته گچ گرفت هفته ای یکبار باز میکردم دوباره دکتر گچ میگرفت تا بالای رونش با گچ گیری پاش خیلی فرق کرد خیلی بهتر شد بعد یه کفش مانندی براش درست کردن اونو بستم تا موقع راه افتادن که نزاره پاهاش برگرده و یه ورزشایی داشت اونارم انجام دادم خدارو شکر خیلی بهتر شد العان که راه افتاده یه مقدار شصت پاهاش روبه تو میره که دکتر گفت ماساژ کم دادم کفشم سفارش دادم که بپوشه تا ببینیم چی میشه

دکترشم دکتر خسروی هست تو همون کاشان همه تعریفشو میکردن مطبشم خیلی شلوغه هر سری میرم کلی الاف میشم ولی خیلی بچه آوردن برای گچ گیری همه راضی بودن

دوبار سونو دادم هردوبار نشون داد ولی مشخص نیس کدوم پایش هست پیش چه دکتری رفتین؟ چند روز بعد از دنیا ...

دکترا تو سنو گرافی دائم میگفتن کلیه پسرت مشکل داره به دنیا بیاد باید عملش کنیم ادرار جم شده تو کلیه وقتی به دنیا امد پسرم سالم بود هیچ مشکلی نداشت خدارو شکر بعضی موقع ها هم سونو گرافیا زر مفتم میزنن دل مادرارو میلرزونن

سلام دوستان من سونوی سلامت دادم میکنن بچه ت کلاب فوت (پاجنبری) هس میخام سقط کنم اما دکتر اجازه نمیده ...

سلام خواهش میکنم جواب بده.چی شد بچتو سقط کردی ؟منم تو همچین شرایطی هستم لطفا جواب بده.

سلام خوبی میشه بگی چیکار کردی نگه داشتی بچتو یا ن ؟ 

سلام عزیزم به منم گفتن تو انومالی کلاب فوت راهنماییم کن

خدایادخترموبه خودت سپردم 🥰لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنونم

[QUOTE=233496730]سلام عزیزم به منم گفتن تو انومالی کلاب فوت راهنماییم کن[/QQUOTE 

سلام خوبی پسرم شونزده روزشه و شش روزگی پاشو متخصص ارتوپد اطفال گچ گرفت تا شش یا هشت هفته گچش هر هفته باز میشه و دوباره گچ میشه .پای راستش بیشتر کج بود.پای چپش هم دو سه هفته آخر شاید گچ کنن بعد اون پاشو با یک برش کوچک تاندون آزاد میکنن و باز گچ میکنن.

بعد هم برایش و کفش مخصوص تا چهار سالگی و تا دوازده سالگی تحت نظر پزشک باید باشه ممکنه عود کنه .

خیلی سخته من با زخمام از پنج روزگی پاشدم ب کارکردن . نی نی رو نمیشه شست بخاطر گچ .باید با آب و پنبه تمیزش کنم.برای درد پاش بعضی روزها بیقرار میشه طفلک معصوم. خدا هیچ مادری رو اینجوری نسوزونه 

[QUOTE=233496730]سلام عزیزم به منم گفتن تو انومالی کلاب فوت راهنماییم کن[/QQUOTE  سلام خوبی پس ...

عزیزم بچه شما الان چندسالشه خوبه شدید بود. به من یه ژرفه خفیف فعلا گفته. و اینه ۳۰هفتمه ازشکمم صدایی مثل شکستن قلنج میشنوم وقتی تکون میخوره البته یه لحظس براشما نمیومد صدا

خدایادخترموبه خودت سپردم 🥰لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنونم

ببرید بچه رو پیش دکتر رامین زرگرباشی انشاالله مشکلش حلش میشه پسر منم مشکل پاچنبری یا همون کلاب فوت رو داشتش دکتر زرگرباشی جراحیش کردن و الان پاهاش خیلی خوب شده و دیگه راحت راه میره ایشون واقعا حاذق هستن توی کارشون و برخورد خیلی عالی دارن