2777
2789

استارتر باید می نوشتی اونایی ک عاشق پدراشونن نیان لطفا

این تاپیک جای زخم دیده هاس ن کسانی ک نمیتونن درک کنن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
همه جور ادمی هست عزیزم اونام جای تو نیستن بهشون حق بده چیزی بگن اشکال نداره شما ناراحت نشو  ...

بخوام توضیح بدم خیلی طول میکشه که با این کامنتا ترجیح میدم چیزی نگم شما فقط برای من دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا سلامتی بده.خیلی سخته من از وقتی بچه  دار شدم انقدر عاشق مامان بابام شدم.میگن تا پدرمادر نشی ...

سلامت باشی..آره واقعا راست میگی من هنوز خودم مادر نشدم..ولی واقعا قدرشونو میدونم❤.

اون پدر در پیشگاه حق مسیول و گناهکاره  شما چرا !!!حیف شما نیست که با این افکار قلبت  رو ک ...

تا حالا زیر چشم مادرتو کبود دیدی ؟ و نتونی حتی اعتراض کنی ؟  گرسنه و بی لباس بودی و تازه پدرت حق به جانب باشه  با شکم گرسنه کمربند خوردی چرا؟ چون نمیری از بقالی سر کوچه سیگار قرض بگیری؟  شده بابات بدون کوچکترین هزینه ای  واسه ازدواجت ازت باج بگیره که بیادعقد نامتو امصا کنه مادرت با قرض و اینور انور برات جهیزیه جور کنه  بعد شب عقدت روز اول  جلوی تازه داماد مادرت رو به فحش و کتک بکشه وای خدا بخوام ادامه بدم تا شب طول میکشه  اینها همه بخوای نخوای باعث تنفر میشه اگرچه دیگه هیچ حسی ندارم   بجز حسرت اینایی که پدرشون براشون یه زندگی اروم درست کرده بود اگرچه فقیرانه

خوب مهلت بدید. اینایی که میگید چرا نفرین میکنی ایا مثلا اگه پدر کسی بهش تجاوز کنه بازم این حرفو میزن ...

من بابام ازار جنسی میداد بهم با تهدید.اخرین بار ک اومد سمتم با تموم وجود زدمش و جیغ زدم.کسیو نداشتم درد دل کنم دلم داشت میترکید از غصه تاپیک زدم انقد نمک رو زخمم پاچیدن ک چقدر پشیمون شدم...

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

دوستان دقت کنید همه ی پپدرها مثل هم نیستن

پدری که بی دلیل از فرزند دخترش متنفره هیییییییچ کاری براش نکرده و از ارث هم بدون هیچ دلیلی محرومش کرده یکبار حتی یک بار بغلش نکرده بهش محبت نکرده حتی ی دفه بروش لبخند نزده تا بوده بی احترامی تحقیر و کتک ..

در عوض برا پسراش همه کار کرده و خیلی چیزای دیگه که گفتنش دردیو دوا نمیکنه 

ححالا بگین ایا شمام همچین پدریو  ددوس دارین؟؟

بخوام توضیح بدم خیلی طول میکشه که با این کامنتا ترجیح میدم چیزی نگم شما فقط برای من دعا کنید

به کامنتا توجه نکن عزیزم

هرچی تو دلته بگو و تو  دلت نگه ندار

ی عده از پدراشون خوبی دیدن و جای شما نیستن درک نمیکنن ک همچین رفتاراییم هست

من درکت میکنم و خیلیای دیگه

شمام راحت حرف دلتو بزن هرچقد ک طولانی باشه

دعا میکنم خدا ب زندگیت آرامش بده انشالله

من بابام ازار جنسی میداد بهم با تهدید.اخرین بار ک اومد سمتم با تموم وجود زدمش و جیغ زدم.کسیو نداشتم ...

فکر میکنن پدر مادر چون اسمشون پدر مادره قدیسه هستن

خوشبحالشون ک بدبختی نکشیدن و جای ماها نبودن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
تا حالا زیر چشم مادرتو کبود دیدی ؟ و نتونی حتی اعتراض کنی ؟  گرسنه و بی لباس بودی و تازه پدرت ح ...

😭😭😭😭😭😭😭😭 لعنت به دنیا

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
تا حالا زیر چشم مادرتو کبود دیدی ؟ و نتونی حتی اعتراض کنی ؟  گرسنه و بی لباس بودی و تازه پدرت ح ...

الان زندگیت خوبه؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بخدامنم خیلی اذیت شدم همین الان که باهاتون دارم حرف میزنم روبه روی گنبدیکی ازآبرودارترین خلایق خداهستم نمیتونم انقدروقیح باشم که بخام الکی حرف بزنم ...منم پرازترس عقده ..کمبود.بدون ذره ای اعتمادبنفس بخداهمه بدنم درگیرمریضی شده بخاطراسترسهای شدید..دوران بچگی ونوجوانی ...همیشه عین دیوونه هازندگی کردم نه برای شوهرم زن بودم نه برای بچه هام مادربمیرم براشون همیشه شرمنده شونم ولی یه بارازته ته دلم ازاعماق دلم ازخداخواستم بسه دیگه ..این نفرت وکینه روتموم کن ..بایدبه خودش بگیدمن آرامش گرفتم باورتون میشه تمام اون سختیها اصلایادم نمیادمنی که روزوشبم باخاطرلت گذشته سپری میشدالان دستشم میبوسم...الان دیگه هیچی اذیت نمیشم انگارمغزم تمام خاطرات گذشته رودیلیت کرده نه که فراموشی گرفته باشم ها..نه خواست خدابودکه دیگه هی برنگردم..متوسل شیدبه ائمه میدونم خشم فروخورده خیلی سخته خداکمکتون کنه پدرهامونم عاقبت بخیر

من بابام ازار جنسی میداد بهم با تهدید.اخرین بار ک اومد سمتم با تموم وجود زدمش و جیغ زدم.کسیو نداشتم ...

آخیییی عزیزم

خیلی درد بدیه

خدا بهت ارامش بده و ب دلت صبر بده ک فراموش کنی این خاطرات ازار دهنده رو