الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون پدر در پیشگاه حق مسیول و گناهکاره شما چرا !!!حیف شما نیست که با این افکار قلبت رو ک ...
تا حالا زیر چشم مادرتو کبود دیدی ؟ و نتونی حتی اعتراض کنی ؟ گرسنه و بی لباس بودی و تازه پدرت حق به جانب باشه با شکم گرسنه کمربند خوردی چرا؟ چون نمیری از بقالی سر کوچه سیگار قرض بگیری؟ شده بابات بدون کوچکترین هزینه ای واسه ازدواجت ازت باج بگیره که بیادعقد نامتو امصا کنه مادرت با قرض و اینور انور برات جهیزیه جور کنه بعد شب عقدت روز اول جلوی تازه داماد مادرت رو به فحش و کتک بکشه وای خدا بخوام ادامه بدم تا شب طول میکشه اینها همه بخوای نخوای باعث تنفر میشه اگرچه دیگه هیچ حسی ندارم بجز حسرت اینایی که پدرشون براشون یه زندگی اروم درست کرده بود اگرچه فقیرانه
خوب مهلت بدید. اینایی که میگید چرا نفرین میکنی ایا مثلا اگه پدر کسی بهش تجاوز کنه بازم این حرفو میزن ...
من بابام ازار جنسی میداد بهم با تهدید.اخرین بار ک اومد سمتم با تموم وجود زدمش و جیغ زدم.کسیو نداشتم درد دل کنم دلم داشت میترکید از غصه تاپیک زدم انقد نمک رو زخمم پاچیدن ک چقدر پشیمون شدم...
پدری که بی دلیل از فرزند دخترش متنفره هیییییییچ کاری براش نکرده و از ارث هم بدون هیچ دلیلی محرومش کرده یکبار حتی یک بار بغلش نکرده بهش محبت نکرده حتی ی دفه بروش لبخند نزده تا بوده بی احترامی تحقیر و کتک ..
در عوض برا پسراش همه کار کرده و خیلی چیزای دیگه که گفتنش دردیو دوا نمیکنه