2777
2789
عنوان

من با این دوست چه کنم؟؟؟

280 بازدید | 23 پست

به راهنماییتون نیاز دارم

دوستم زمان مجردیش تو خانواده فوق العاده معمولی بود با ارثیه ای که از پدرش رسیده بود زندگی میکردن ازدواج کرد شوهرش وضعش خیلی خوبه همه جهیزیه رو خانواده شوهر براش خریدن چون اینا توانشو نداشتن هر چی میخرید میومد قیمتای فضایی به ما دوستاش میگفت.ما هم ساده باور میکردیم کلی هم براش ذوق میکردیم که خداروشکر با این سختی هایی که کشیده شوهر خوبی نصیبش شده تا اینکه من ازدواج کردم رفتم یه شهر بزرگتر فهمیدم قیمتایی که داده به ما اکثرش چاخان بوده چون تو شهر بزرگتر مغازه ها بیشتر و رقابت قیمتی هم به نسبت بیشتر میشه و قیمتا از شهر خودم پایین تر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خاصی نمیخواد بکنی .... ممکنه راس گفته باشه 

اگرم دروغ گفته انقدر مسخرس این مساله که بخوای بش فکر کنی 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

تا اینکه من باردار شدم تابستون اومدم خونه خودم برم سونوگرافی سرراهم سیسمونی فروشی بود قیمت کالسکه پرسیدم گفت تک 6میلیون شاخام در اومد بخاطر ویار شدیدم من همش شهر خودمون بودم خونه بابام چند روز بعدش رفتیم دورهمی دوستانه این دوستم مشکلاتی براش وجود داشت که باردار نمیشد ازم پرسید چیزی خریدی گفتم نه خیلی گرونه کالسکه تنها انقدره وای به حال بقیه چیزا بهم گفت مگه پولتو از سرراه اوردی برو ارزونتر بخر شوهرتم که کارمند معمولیه بهم برخورد ولی هیچی بهش نگفتم. گفتم حالا قصد خرید ندارم فعلا

چند روز پیشا زنگ زد خبر بارداریشو بهم داد خیلی خوشحال شدم براش بعد حرفمون رفت سمت وسیله بچه گفت من الان کریر خریدم 5.5 میلیون کالسکه 8میلیون یه دونه سرهمی خریدم 980هزار تومن بهش گفتم واجب نیست انقدر گرون بخری معمولی هم میتونی

حالا قضیه رو به دوتا از خواهرام گفتم یکیشون میگه تو هم براش کلاس بزار اون یکی میگه نه ولش کن این دوستت چون گذشنه سختی داشته اینطوری خودشو خالی میکنه هیچی بهش نگو من موندم چیکار کنم

کار خاصی نمیخواد بکنی .... ممکنه راس گفته باشه  اگرم دروغ گفته انقدر مسخرس این مساله که بخوای ...

دروغ که گفته چون چندبار لو رفته. من چجوری لهش بفهمونم که خر نیستم حرفاتو باور نمیکنم

تا اینکه من باردار شدم تابستون اومدم خونه خودم برم سونوگرافی سرراهم سیسمونی فروشی بود قیمت کالسکه پر ...

ولش کن بابا.در مورد وسایل برا من اتفاقا جنس خوب و ارزونتر پیدا کنم خیلی خوشحال میشم و با بقیه پولم چیز دیگه ای برا بچه ها میخرم ولی برای آدمهایی که اهل ف۷ر فروشیند و چشم و هم چشمی اصلا شاید تعریف نکنم چون میدونم همه چیزو با پول و قیمت و مارک حساب کتاب میکنند و به نظرم اینجوری زندگی جالب نیست.همش آدم باید نگران حرف مردم باشه.اسی هر کاری میکنی بگو خودمون دلمون اینجوری خواست و هر چیزیو برا کسی توضیح نده و خوب هم به دوستت گفتی نیازی نبود برا فلان چیز اینقدر خرج کنی.البته من اگر جا شما بودم از اینجور آدما فاصله میگرفتم چون مدام روی چیزای غیر مهم زندگی مانور میدن.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

بیخیال! دوسته! مجبور به ادامه ارتباط باهاش نیستی، اگرم میخوای ارتباط داشته باشی صرفا یه سلام احوال پرسی کن چرا راجب خریداتون حرف میزنید؟

اگرم از این به بعد قیمت چیزی رو گفت بگو اوههه بهت انداختن فلان جا فلان قیمته! هر دفعه همینو بگو

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یه سوالی اسی،در مورد بچه ی دوم که گفتی،یعنی هیچ چیز نویی از بچه ی اول ندارید؟من سه تا بچه خدا بهم داده،همون کمدی که برا دختر اولم بود رو داریم و نو هست.کلی لباس نو و چیزای دیگه هم بود.اسباب بازی هم که آدم بخواد نخواد میاد.و از قبل هم آدم کلی داره.یعنی من که شرایط مالیمون از خیلیا پایین تره هر روز هی میخوام کلی چیز از خونه بدم بیرون که خونه خلوت بشه،خواستم بگم درسته بچه داشتن سختیهایی داره ولی برکتهای خودشم قطعا داره.

تازه توی نوجوونی اگر بچه هیچکسو نداشته باشه بیشتر در معرض آسیبه،حالا آدم کلی برا بچه امکانات و وسیله هم بخره و خرجش کنه ولی وقتی تنها باشه خیلی بیشتر والدین باید از نظر تربیتی هوای بچه رو داشته باشن که دچار مشکلاتی نشه.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.