2777
2789
عنوان

بیمه خویش فرما

333 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها کسی اینجا هست از شرایط بیمه خویش فرما خبر داشته باشه ؟؟؟ 

من چندماهه اومدم ایران و سعی کردم برای خودم بیمه رد کنم دفاتر بیمه تأمین اجتماعی هم نظر مشاوراشون خیلی متفاوته ممنون میشم راهنماییم کنید که چه بیمه ای برای خودم رد کنم . 

سایت ها رو هم چک کردم ولی به جوابی که می خوام نرسیدم .

زنده باد هنر 😍

همسرم خویش فرما رد میکنه برای خودش . بیمه خویش فرما از کار افتادگی و بازنشستگی داره دفترچه بیمه هم داره که منو پسرمم هم تحت تکفلش هستیم

این بیمه حقوق بیکاری و بیمه تکمیلی نداره

همسرم خویش فرما رد میکنه برای خودش . بیمه خویش فرما از کار افتادگی و بازنشستگی داره دفترچه بیمه هم د ...

مرسی عزیز دلم ، ببخشید میشه در مورد تعرفه هاش بگین

یه دنیا ممنون

زنده باد هنر 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم ، ببخشید میشه در مورد تعرفه هاش بگین یه دنیا ممنون

امسال حدودا ۳۳۰ هزار تومان شده ( خرده ایی هم داره)

ولی خوب هر سال گرونتر میشه

پارسال۲۷۰ بود

تقریبا ۲۰ الی ۳۰ درصد هر سال به حق بیمه اضافه میشه

عزیزم من از د‌ ماه پیش دارم برای خودم بیمه خانه دار رد میکنم همون تامین اجتماعی برای خانوما ۵۵ سال بازنشستگی داره قیمتش امسال۱۳۳ هزار

اگه دفترچه بیمه بخوای ۴۰ تومن اضافه میشه اگه نخوای همون ۱۳۳ میشه 

به نظرم این خیلی بهتره

امسال حدودا ۳۳۰ هزار تومان شده ( خرده ایی هم داره) ولی خوب هر سال گرونتر میشه پارسال۲۷۰ بود تقریب ...

مرسی عزیزم ببخشید میشه بگید چه فرقی با بیمه همسرتون داره 

زنده باد هنر 😍
مرسی عزیزم ببخشید میشه بگید چه فرقی با بیمه همسرتون داره 

بیمه همسرم فقط یرای خودشه یعنی وقتی به سن بازنشتگی برسه فقط خودش حقوق داره

ولی این بیمه خانه دار منم خودم حقوق دارم

البته فرقی که داره اینه که این بیمه از کارافتادگی نداره فقط بازنشستگی

بیمه همسرم فقط یرای خودشه یعنی وقتی به سن بازنشتگی برسه فقط خودش حقوق داره ولی این بیمه خانه دار من ...

وای یه دنیا ممنون گلم... مرسی که انقدر با حوصله پاسخ دادی   

زنده باد هنر 😍
بیمه همسرم فقط یرای خودشه یعنی وقتی به سن بازنشتگی برسه فقط خودش حقوق داره ولی این بیمه خانه دار من ...

اگه ایران نیستین فکر میکنم که همین بیمه زنان خانه دار براتون بهتر باشه 

حالا هر جور خودتون صلاح میدونین

کدوم شهر هستین؟

من کرمانشاه هستم .اینجا شعبه ۳ بیمه ی آقایی هست فوق العاده فوق العاده خوش اخلاق و کار راه انداز 

هر وقت با همسرم رفتیم پیشش کلی وقت گذاشته و قشنگ راهنماییمون کرده و توضیح داده بهترین کارمند بیمه ایشونه با اینکه سنش بالاس خیلی با حوصله جواب آدمو میده و راهنمایی میکنه 

کدوم شهر هستین؟ من کرمانشاه هستم .اینجا شعبه ۳ بیمه ی آقایی هست فوق العاده فوق العاده خوش اخلاق و ک ...

من تهران هستم عزیزم اینجا چندجا رفتم ولی نظرات متفاوت بود برای همین گفتم از بقیه بپرسم 

زنده باد هنر 😍
مرسی عزیز دلم ، ببخشید میشه در مورد تعرفه هاش بگین یه دنیا ممنون

سلام عزیز ببخشین تاپیک قدیمیه ولی سوالی داشتم ،شما چه بیمه ای کردین؟چون تحقیق میکردین میخوام ببینم آخرش کدوم بهتر شد؟