2777
2789

دوستان سلام 

من خداروشكر خداروشكر انتقال جنينم با موفقيت انجام شد و مثبت شد 

خواستم اينجا كارهايي كه قبل و بعدش انجام دادم رو ليست كنم بهتون بگم تا كمكي كرده باشم كه انشاءالله همه كساني كه آرزو دارن مادر بشن

خدارو شكر صدهزار بار

اول بگم كه ٢٩ سالمه 

كمتر از دو سال اقدام ناموفق داشتيم با نازاييه ناشناخته يني دليل خاصي واسه ناباروريم نبود جفتمون سالميم 

يه بار آي يو آي داشتم ناموفق و بعد آي وي اف كه ٣ تا جنين فريز برام انتقال دادن و الحمدلله دوقلو باردار شدم 

يكي ٥ روزه و دو تا سه روزه

خدارو شكر صدهزار بار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسلامتی خداروشکر

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

از يك ماه قبل انتقال: 

١) روزي ١ ليوان عرق رازيانه 

٢) ژل رويال روزي سه بار بعد از هر وعده غذايي به صورت زير زباني (ژل رويال اصل توو مشهد سراغ دارم اگر خواستين بگين آدرس تلفنشو بدم به همه شهرا هم ارسال دارن)

٣)دراز نشست ميرفتم حداقل روزي ٦٠ تا

٤) هرشب شكممو با روغن سياهدانه چرب ميكردم و ماساژ ميدادم روش رو با شال ميبستم تا صبح

٥) صبح ها يه قاشق عسل با سياهدانه ميخوردم

٦) گوشت تازه با روغن زرد ميخوردم

هفته قبل از انتقال ٣ جلسه بادكش و طب سوزني جهت گرم شدن رحم انجام دادم

٧)يه قاشق غذاخوري نشاسته رو با آب حل كردم هرروز ميخوردم البته من يه كوچولو نبات و دوقطره گلاب هم ميريختم.

و سعي كردم شاد باشم و شكرگزاري كنم كه فايلهاي صوتي شكرگزاري رو هم دارم اگر خواستين بگين براتون بفرستم خيلي مفيده واقعا عاليه

روز انتقال صبح با شوهرم تو ماشين تا برسيم كلينيك آهنگ دوس دارم زندگي رو از سيروان رو با صداي بلند گذاشتيم و خونديم و كلا روحيه مو حفظ كردم حسابي

زمان انتقال ذكر حسبناالله و نعم الوكيل رو خيلي گفتم

خدارو شكر صدهزار بار

از هزینه هات هم بگو چقدر شد

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

کسی رستمی شیراز رفته؟؟؟

انتقالم رو كلينيك ارمغان مشهد انجام دادم توسط خانوم دكتر هما اسكوئيان بدون بيهوشي 

خيلي راحت و عالي بود 

١،٣٥٠ فقط هزينه انتقال شد. 

اومدم خونه دو روز استراحت كردم 

فقط واسه دسشويي بلند ميشدم و نماز 

و دسشويي فرنگي استفاده ميكردم 

و همچنان آب و نشاسته رو ميخوردم 

و گوشت تازه گوسفند زياد ميخوردم

خدارو شكر صدهزار بار
کسی رستمی شیراز رفته؟؟؟

بله من اونجا میکرو کردم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

آرامش و استرس نداشتن بعد از انتقال جنين از هر چيزي مهمتره 

سعي كنين زياد از خونه بيرون نرين توو آلودگي هوا و سروصدا زياد نباشين 

شاد باشين فيلمهاي خنده دار ببينين 

زماني كه داره براتون انتقال ميده به خاطرات خوب زندگيتون و صحته هاي خنده دار خاطراتتون فكركنين خيلي موثره 

هورمون شادي تو بدنتون ترشح ميشه و جنينها بدون مشكل ميچسبن بهتون 

خيلي خيلي خدا رو شكر كنين بخاطر اين موهبت كه الان دو سه تا جنين توو شكمتونه و شما مادر شدين

من سريال قهوه تلخ رو گرفتم هرشب با شوهرم ٣،٤ قسمتشو ميديديم 

خيلي عالي بود همش خودمو در معرض خنده قرارميدادم 

خدارو شكر صدهزار بار

تبریک میگم استارتر ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست