2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه نمی خواین.....

476 بازدید | 50 پست

چرا موقع رابطه حواستون جمع نمیکنید 

چرا از روش جلوگیری مطمین استفاده نمی کنید 

چرا قرص  استفاده نمی کنید

باردار می  شید بعد  میان اینجا می گیرد چطور سقط کنم

هم یه بچه رو از زندگی ساقط میکیند

هم خودتونو ناقص می کنند 

هم دل یه عده که در آرزوی بچه‌دار شدن هستن رو  میسوزونید.

نکنید این کارو 

کفران نعمته

تو زندگیتون اثر منفی میزاره.

*یا باردار نشید یا نگهش دارید*

والسلام 

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا من خودم همیشههههه این خانم هارو سرزنش میکنم 

اما خودم الان تو شرایطیم ک امکان داره همچین مشکلی برام پیش بیاد زبونممممم لال لال لال😐😐😐

واسه همین قضاوت نکنیم بهتره دیگه😙

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

من که شامل این دسته نیستم

اما دخترداییم یه پسر ۲سال و نیمه داره فعلا بچه نمیخواست دماغشم عمل کرد ماه بعد عملش باردار شد

گفت قرص میخوره کاملا دقیق و به موقع اما انگار قرصا تاریخ مصرف گذشته بودن🤔

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
اره واقعا،این دوستی که تاپیک زده بود واسه سقط،واقعا دلم کباب شد .یکی مث ما در آرزوی همچین روزی هست ی ...

خدا هم ما آدمارو ب بازی گرفته 

اونی ک میخواد باردار نمیشه اونی ک نمیخواد انقد راحت با پیشاب باردار میشه هوووووف

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

سرتان در زندگی خودتان باشد😁 

راهنمایی بلد نیستین سرزنش نکنین

با تشکر

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خب من خودم يازده ساله جلوگيري دارم و تا حالا از دستم در نرفته اما چرا دل اونيكي بچه دار نميشه بسوزه اخه ؟ 

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

من نمیدونم چرا نمیخوایم متوجه شیم ما فقط اجازه داریم راجع به زندگی خودمون نظر بدیم😑زشته واقعا چرا به خودتون اجازه میدین راجع به زندگیه دیگران ندونسته حرف بزنین اگه سره هر کس تو زندگیه خودش باشه عالی میشه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍

چیکار کنم خوووو 

خاک تو سر من که هیچی بهم نمیسازه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خب من خودم يازده ساله جلوگيري دارم و تا حالا از دستم در نرفته اما چرا دل اونيكي بچه دار نميشه بسوزه ...

عزیزم ببخشید میپرسم روشتون چیه؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
اقا من خودم همیشههههه این خانم هارو سرزنش میکنم  اما خودم الان تو شرایطیم ک امکان داره همچین م ...

ادم مواظب باشه چرا باردار بشه شما تو هر رابطه کاندوم استفاده کنید اگه باردار شدین بیاین سر منو ببرین بزارین رو سینم والا