2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه نمی خواین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 50 پست
فقط با كان جلوگيري داريم فعلا كه جواب داده

مرسی عزیزم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

منم ناخواسته باردار شدم دومی رو ولی دلیلی نداشت سقطش کنم لحظه ای پشیمون نیستم طبیعی هم جلوگیری میکردم ولی تورو خدا چجوری دلتون میاد سقط کنین من درک نمیکنم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که شامل این دسته نیستم اما دخترداییم یه پسر ۲سال و نیمه داره فعلا بچه نمیخواست دماغشم عمل کرد ما ...

بعد اخه هر جلوگیری هم درصد خطا داره همسایه ماهم همینطور شد..

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣

من شوهرم بچه میخواددوباره بچم تازه داره دوسالش میشه منم اصلانه ازلحاظ جسمانی ونه روحی آمادگیشوندارم دست تنهاهم هستم خودشم اهل کمک نیس جلوگیریمون هم طبیعیه ازکان ...خوشش نمیادمنم قرص بهم نمیسازه آیودی هم گذاشتم بهم نساخت توروخدابگین من چیکارکنم یه وقت کاردستم نده خیلی میترسممم 😭😭😭

یعنی کلا بچه نمیخواست؟

ن من دوتا دادلش داشتم ولی چون وضعیت خوب نبود نمیخاسته ولی بعده ده سال منو باردار شده بوده ..مامانم میخاسته طلاق بگیره ک چون اونموقع خیلی سخت طلاق میگرفتنو اینا و داداش اولیمم 2 سالش بوده نتونسته طلاق بگیره .....البته مامانم برا سقط من خیلی تلاش کرده بوده ولی نمیدونم چرا من انقد سیریش بودم نمی افتادم😂

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣