2777
2789

میگم من حالت های بارداریم خیلی کم شده.الان هفت هفته وسه روزمه.هم حالت تهوعم کم شده هم دل دردندارم.خطری نداره؟ آخه قبلش دلم خیلی دردمیگرفت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم نه مشکلی نیس.استرس نداشته باش منم ماههای اول گاهی تمام علائم بارداریم قطع میشد ولی بعد دوسه روز دوباره ..

هرچه که خواستم نه ان میشود..هر چه خدا خواست همان میشود..

نگران نباش عزیزم اخر هفته میری برا سونو دیگه اونجا معلوم میشه

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

ن عزیزم...نگران نباش...هیچی نیست...اولا هرکسی تو دوران بارداری با بقیه متفاوت...

دوما هر روز ممکن دچار حالات متفاوت بشی و گاهی م نشی

...بنظرم برای اینکه خیالت راحت باشه...

برنامه بارداری هفته ب هفته رو نصب کن ک هی ببینی چیا ممکن دچارشی و نشی

نه عزیزم همش که نباید دل درد داشته باشی😊حالت تهوعم یه روز کمه یه روز بیشتره باغذاهای چرب وپر ادویه ...

من ب جای تهوع صبحگاهی تهوع عصرگاهی دارم،طبیعیه آیا؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
مطمعنی؟ من قبلاصبح هاحالت تهوع شدیدداشتم ولی الان ندارم دیگه حالت تهوعم بعدازشام شروع میشه.

اره من خودم همینجوری بودم گاهی صب وحشتناک داشتم تهوع باز قط میشد ی روز دو روز باز تهوع میفتاد شب....طبیعیه...الان هفده هفته ام دیروز اینقد وحشتناک تهوع داشتم ک دیگه معدمو گلوم می‌سوخت ....ولی امروز نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت😍😍😍