2777
2789
عنوان

سی سالگی خود را چگونه گذراندید؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 43 پست
خیلی از رویاها تو دهه بیست جا می مونن نمیدونم چرا آرزوی جهانگرد شدن چسبیده بمن ولم نمیکنه تا سی و ی ...

رویای جهانگردی منم هنوز دنبالم میاد ولی دیر نمیشه بالاخره وقتی دندونامون ریخت میریم

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

30سالگی من به دکتر و دارو و آی یو آی گذشت...31 سالگی انتقال جنین داشتم و باردار شدم دوقلو

فکر میکردم سی ساله ها سنشون بالاست و پیرن...وقتی خودم سی ساله شدم و الان 33سالمه میبینم نه..تازه از سی سالگی جوون شدم انگار

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
بهترین کار ممکنه ک بچه نمیخای 

آره بخدا شعار نمیدم. من مامانمم میگم... من دارم از زندگیم لذت میبرم. برا چی خودمو خسته و کوفته کنم. شب بیداری و.... 

الان انقد تنبلمممممم... خواب. تلوزیون. پتو. موبایل. نت. لواشک فقطططططط علاقه مندی هامه 

اللهالصمد
آره بخدا شعار نمیدم. من مامانمم میگم... من دارم از زندگیم لذت میبرم. برا چی خودمو خسته و کوفته کنم. ...

بلاخره که باید بچه بیاری

ولی اگه هنوز سنت کمه و جا داره فعلا نیار

منم 24 سالگی ازدواج کردم...31 سالگی بچه آوردم

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
بلاخره که باید بچه بیاری ولی اگه هنوز سنت کمه و جا داره فعلا نیار منم 24 سالگی ازدواج کردم...31 سا ...

بالاخره که بععععله. وگرن کچلم میکنن خانواده هامون. دو تاشون شدیدا اصرار دارن. 

اللهالصمد

من از اینکه سی ساله هستم حظ می کنم.سی سال زندگیم را مثل مشروب خوشمزه می نوشم. سی سالگی سن زیبایی است، سی ویک سال و سی و دو سال و سی سه و چهار و پنج همه زیبا هستند. برای اینکه آدم احساس آزادی می کند.احساس می کند یاغی شده است، برای اینکه اضطراب انتظار تمام شده، غم سراشیبی هم هنوز شروع نشده. احساس روشنی می کنیم. عاقبت در سی سالگی حس می کنیم که مغزمان کار می کند. اگر در آن سن، مذهبی هستیم، دیگر مذهبی هستیم. اگر به خدا اعتقاد نداریم، نداریم اگر شک و تردید داریم بدون خجالت شک و تردید داریم.از تمسخر جوانها واهمه نداریم چون ما هم جوان هستیم. از سرزنش بزرگها وحشت نداریم چون ماهم آدم بزرگ هستیم. از گناه نمی ترسیم چون درک کرده ایم که گناه فقط یک نقطه نظر است.از اطاعت نکردن وحشت نداریم برای اینکه فهمیده ایم اطاعت کردن کار احمقانه ای است. از تنبیه نمی ترسیم چون به این نتیجه رسیده ایم که دوست داشتن عیب نیست. وقتی قرار است عاشق شویم می شویم، وقتی از هم جدا می شویم، آنرا با منطق قبول می کنیم. دیگر نباید به معلم و مدرسه و کشیش حساب پس بدهیم و بس. 

اوریانا فالاچی

حافظ نهاد نیک تو کامت برآورد ...
عاااااشقتم😍

چااکررم  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
میشه یکی که سی سالشه یا تو این دهه از زندگیشه بگه بیست سالگی و اون دهه چه اتفاق های خوبی میشد رخ بده

هنر و مهارت، درس و دانشگاه نه ها.فقط تا می تونستم مهارت کسب میکردم تو دهه بیست.

اگه می تونستم می تونستم می تونستم یه رابطه امن و تحت نظر خانواده ها با یه مردی که هم هدف و هم برنامه خودمه می داشتم نا از فشار جنسی و عشقی هم در امان باشم(این از محالاته و امکان تحققش تقریبا محاله)

و بعد د برو که رفتیم دنبال همه ی بلندپروازی ها

توجه بسلامتی و ورزش اگه تو برنامه روزانه دهه بیست دهه سی میتونی  میوه شیرینش و بچینی