2777
2789
عنوان

دوستاان کمک دارررم میمیرم

170 بازدید | 21 پست

بچه ها باردارم ولی الان دوروزه دست چپم درد میکرد و الان وحشششتناک شده دردش و اصلللا اروم نداره اشکام میاد بخدا از درد دارم میمیرم توروتدا کمکم کنید توروخدااااا..هیچ مسکنی نمتونم بخارم اصلا نمیتونم دستمو تکون بدم اخه چراااا

کلا بیدارم و پاهام و از درد تکون میدم همسرمم خوابیده خبر نداره

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

وااای خدا وحشتتتناکه دردش غییر قابل تحمل

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتو بیدار کن برو دکتر عزیزم

نمتونم بلند بشم..روم نمیشه بگم بریم دکتر ..

من تو بارداری عضله هام میگرفت میرفتم توی حموم با آب ولرم و نمک ماساژ میدادم برای من که جواب میدادم م ...

اصلا مدل دردش طوریه اب یا سرما میخوره یا تکونش میدم بدتر میشه تو عمرم درد اینجوری نداشتم

من تو بارداری عضله هام میگرفت میرفتم توی حموم با آب ولرم و نمک ماساژ میدادم برای من که جواب میدادم م ...

اسم شما به ادم ارامش میده الانم توی اون تاپیک خانومه که تو بیمارستان بود دیدمتون خوشبحالتون انقد ارومید

یه استامینوفن 250 بخور ضررکه نداره اگه دیدی اروم نشد برو درمونگاه

تو خونه نداریم