2777
2789
عنوان

چه شب مزخرفی بود شوهر بی منطقم زورش میاد چون حرفم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
چرا نمیفهمن دوماد به داد ادم نمیرسه

چه بيكاري😒 فدا سرت بزار بده فاتحشو كه خوندن بشين بخند بهش بزن تو سرش بايد صبر كني تا خودش بفهمه گفتند فايده نداره بزار زمين گير كه شدن بگو از مادرشوهر متنفريم😂

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر منم داماد دوستن 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
شوهرم بی منطق ترین مجود دنیاست

بی خودی به خودت تلخ نکن زندگی رو انشالله که بتونی ازشون خونه و زندگیت رو فاصله بدی همسرت هم بهتر بشه کم کم 

معلومه متوجه نیست بچه زن داداشش بچه داداششه و سر جهاز زنداداش نبوده و قطعا منطقی نیست ولی فکر نمی کنم ناراحت کردن خودت تغییری تو افکار و عقاید ایجاد کنه شاید شعاری باشه ولی فقط باید از این چیزا درس بگیری آنقدر خانواده همسرت فرق گذاشتن که حتی پسرا هم همدیگه رو آدم حساب نمیکنن

دست سازه های من : @annabkala